Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R8 + RF 24-105mm F/4L IS USM

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R8 + RF 24-105mm F/4L IS USM. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 2963C005AA.

Specificaties Canon EOS R8 + RF 24-105mm F/4L IS USM

Merk

Canon

Fabrikantcode

2963C005AA

Omschrijving van de Canon EOS R8 + RF 24-105mm F/4L IS USM

Met de Canon EOS R8 + RF 24-105mm f/4L IS USM kun je overal foto's en video's maken dankzij het lage gewicht. De meegeleverde 24-105mm zoomlens is zeer veelzijdig in gebruik. Met het uitgebreide zoombereik kun je gemakkelijk onderwerpen van dichtbij halen, zoals sporters of wilde dieren. Daarnaast kun je met deze lens ook prachtige landschapsfoto's maken, wat erg handig is tijdens het reizen zodat je niet steeds van lens hoeft te wisselen. De Canon EOS R8 is uitgerust met een grote 24,2 megapixel full frame beeldsensor, waardoor je scherpe en heldere beelden kunt maken, zelfs onder slechte lichtomstandigheden. Met een maximale snelheid van 40 frames per seconde kun je elke beweging bevriezen. Dit is bijzonder handig bij het fotograferen van snelle acties, zoals bij sportfotografie, zodat je geen enkel actiemoment mist. Bovendien heeft de camera een RAW burst modus, waarbij er een pre-opname van een halve seconde wordt gemaakt, nog voordat je op de opnameknop drukt. Hierdoor kun je nog sneller een bijzonder moment vastleggen. Bij het maken van video's maakt de camera zelfs een pre-opname van 3 tot 5 seconden. Zowel de body als de lens van deze Canon camera zijn voorzien van beeldstabilisatie, wat bewegingsonscherpte vermindert wanneer je uit de hand fotografeert. Dit zorgt voor nog scherpere en helderdere beelden.

Pluspunten
  • Dankzij het uitgebreide zoombereik is de lens ideaal voor landschaps-, sport- en dierenfotografie. Met de camera kun je met 40 frames per seconde fotograferen, zodat je geen enkel actiemoment mist. Dankzij de beeldstabilisatie in zowel de camera als de lens kun je zelfs in donkere omstandigheden scherpe foto's maken zonder statief.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over een ingebouwde flitser voor extra licht in een donkere omgeving. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R8 + RF 24-105mm F/4L IS USM en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R8 + RF 24-105mm F/4L IS USM klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R8 + RF 24-105mm F/4L IS USM. Als je de Canon EOS R8 + RF 24-105mm F/4L IS USM wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R8 + RF 24-105mm F/4L IS USM is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.