Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 4515C005AA.

Specificaties Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM

Merk

Canon

Fabrikantcode

4515C005AA

Omschrijving van de Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM

De Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM is een onmisbare set voor creatieve contentmakers. Met de veelzijdige 50mm primelens leg je moeiteloos prachtige portretten, outfits en producten vast. Dankzij de 7 cirkelvormige diafragma lamellen creëer je een spectaculaire zachte achtergrondonscherpte, waardoor je onderwerp echt naar voren komt. Deze lens is ook nog eens buitengewoon lichtsterk, met een indrukwekkend maximaal diafragma van f/1.8 en een 24,2 megapixel full frame beeldsensor. Dit betekent dat je zelfs in omstandigheden met weinig licht haarscherpe foto's kunt maken. De EOS R8 is niet alleen geschikt voor fotografie, maar ook voor actiefotografie. Met een indrukwekkende snelheid van maximaal 40 foto's per seconde kun je elke beweging perfect bevriezen. Dit is bijzonder handig wanneer je bijvoorbeeld een spannende sportwedstrijd wilt vastleggen. Bovendien beschikt de camera over een RAW burst-modus waarbij deze al een halve seconde voor het indrukken van de ontspanknop een pre-opname maakt. Hierdoor mis je nooit meer een enkel bijzonder moment. En als je graag video's opneemt, zal de camera zelfs een pre-opname maken van 3 tot 5 seconden. Met zijn razendsnelle autofocus die bijna het hele beeld bedekt, weet de camera altijd precies waarop hij moet scherpstellen. Zelfs tot aan de randen van het kader. Daarnaast vol.

Pluspunten
  • Met de 7 cirkelvormige diafragmabladen wordt een zachte achtergrondonscherpte gecreëerd. De lens heeft een grote lichtsterkte dankzij de maximale diafragmaopening van f/1.8. Je kunt fotograferen met 40 frames per seconde en mist geen enkel actiemoment.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over een ingebouwde flitser voor extra licht in een donkere omgeving. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM. Als je de Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.