Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 2971C005AA.

Specificaties Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter

Merk

Canon

Fabrikantcode

2971C005AA

Omschrijving van de Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter

De Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter is een perfecte keuze voor gevorderde fotografen die streven naar een uitzonderlijke beeldkwaliteit. Met zijn full frame sensor maakt deze systeemcamera heldere foto's, zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden. Met een uitgebreid ISO-bereik tot maar liefst 102.400, kun je de sensor nog lichtgevoeliger maken, waardoor je prachtige foto's kunt maken van de adembenemende sterrenhemel of betoverende zonsondergangen. Dankzij de EF-EOS R adapter kun je moeiteloos je Canon EF-(S) lenzen van je spiegelreflexcamera op deze camera plaatsen, zonder enig verlies van beeldkwaliteit. Met het Dual Pixel autofocussysteem kun je snel en nauwkeurig scherpstellen, waardoor je zelfs de snelste acties haarscherp kunt vastleggen. Hierdoor is deze camera uitermate geschikt voor het fotograferen van sporters of bewegende dieren. Naast fotografie biedt deze camera ook de mogelijkheid om gedetailleerde video's op te nemen in verbluffende 4K-kwaliteit. Met de Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter heb je dus een veelzijdige camera in handen die aan al je behoeften voldoet, of je nu een gepassioneerde fotograaf bent die op zoek is naar de hoogste beeldkwaliteit of een enthousiaste filmmaker die verbluffende video's wil creëren.

Pluspunten
  • Je maakt heldere foto's op donkere locaties dankzij de grote, lichtsterke full frame sensor. Dankzij de EF-EOS R adapter kun je jouw EF-(S) lenzen gebruiken op deze systeemcamera. Met het snelle Dual Pixel autofocussysteem kun je snel scherpstellen op bewegende onderwerpen.

Minpunten
  • Om bewegingsonscherpte te verminderen heb je een lens met beeldstabilisatie nodig. Voor een langere gebruiksduur raden we een extra accu aan. Om bewegingsonscherpte te verminderen, is een lens met beeldstabilisatie nodig. Voor een langere levensduur raden we aan een extra accu te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter. Als je de Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.