Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS RP - Studio Vlogkit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS RP - Studio Vlogkit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Dörr 372737.

Specificaties Canon EOS RP - Studio Vlogkit

Merk

Dörr

Fabrikantcode

372737

Omschrijving van de Canon EOS RP - Studio Vlogkit

De Canon EOS RP - Studio Vlogkit is een complete set die perfect is voor gebruik in de studio. Met deze kit kun je de geluidskwaliteit verbeteren dankzij de Rode microfoon. Het beste van alles is dat de microfoon draadloos is, waardoor je tijdens het filmen veel bewegingsvrijheid hebt. Om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste belichting hebt, wordt de kit geleverd met een daglichtset. Deze set bestaat uit 2 lichtstrips en 2 lampstatieven, zodat je de intensiteit van het licht naar eigen wens kunt aanpassen. Met de Canon EOS RP kun je gedetailleerde vlogs opnemen in 4K-resolutie. Deze camera is voorzien van een grote full frame sensor, waardoor hij geschikt is voor verschillende lichtsituaties. Met het snelle Dual Pixel autofocussysteem kun je onderwerpen scherp in beeld brengen, en dankzij de oogherkenning blijf je altijd scherp in beeld terwijl je vlogs opneemt. De veelzijdige 24-105mm lens die bij de camera wordt geleverd, is perfect voor verschillende soorten studio-opnamen. Je kunt hem gebruiken op 24mm voor vlogs en als je inzoomt naar 105mm kun je close-ups maken van bijvoorbeeld producten. Met een minimale scherpstelafstand van 45 centimeter kun je dicht op je onderwerp fotograferen, terwijl je met het diafragma van f/4 een mooie onscherpe achtergrond kunt creëren.

Pluspunten
  • In deze kit bevindt zich een externe microfoon, studiolampen en een statief, waarmee je een complete studio-opstelling kunt creëren. Met de Canon EOS RP neem je gedetailleerde video's op in 4K-resolutie. Dankzij het zoombereik van de 24-105mm lens is de kit geschikt voor onder andere vlogs en productreviews.

Minpunten
  • Om langer gebruik te kunnen maken, raden wij aan om een extra accu te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS RP - Studio Vlogkit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS RP - Studio Vlogkit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS RP - Studio Vlogkit. Als je de Canon EOS RP - Studio Vlogkit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS RP - Studio Vlogkit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.