Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon Powershot G7 X Mark II

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon Powershot G7 X Mark II. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 1066C002.

Specificaties Canon Powershot G7 X Mark II

Merk

Canon

Fabrikantcode

1066C002

Omschrijving van de Canon Powershot G7 X Mark II

Let op: voor een langere gebruiksduur raden we aan om een extra accu te gebruiken. De Canon G7 X Mark II is een compacte camera voor de gevorderde fotograaf en vlogger. Met een 180 graden kantelbaar touchscherm en een licht gewicht is deze camera uitermate geschikt om mee te vloggen. Het touchscherm maakt het mogelijk om scherp te stellen, foto's te maken, door je bestanden te swipen en de camera-instellingen aan te passen. Met behulp van NFC kun je de gemaakte beelden gemakkelijk verzenden naar je smartphone, tablet of printer. Deze camera maakt gebruik van het RAW-bestandsformaat, waardoor je veel vrijheid hebt bij het nabewerken van je afbeeldingen. Door de mogelijkheid om met 8 beelden per seconde te fotograferen, kun je snelle acties trefzeker vastleggen. Bovendien beschikt de G7 X II over een 1.0-inch type 20.1 Megapixel CMOS-sensor, wat zorgt voor prachtige, scherpe beelden met veel detail. Dankzij de ingebouwde wifi en Dynamic NFC kun je jouw foto's en video's eenvoudig delen met anderen. Kortom, met de Canon G7 X Mark II haal je een veelzijdige camera in huis waarmee je zowel hoogwaardige foto's als professionele video's kunt maken.

Pluspunten
  • Het scherm dat kan kantelen maakt de camera geschikt voor vloggers. Je kunt de camera gemakkelijk bedienen via het aanraakscherm. Met NFC kun je afbeeldingen moeiteloos naar je smartphone of printer sturen.

Minpunten
  • Er is geen zoeker voor nauwkeurige framing. Er ontbreekt een microfoonaansluiting. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon Powershot G7 X Mark II en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon Powershot G7 X Mark II klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon Powershot G7 X Mark II. Als je de Canon Powershot G7 X Mark II wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon Powershot G7 X Mark II is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.