zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 1066C037AA.

Specificaties Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit

Merk

Canon

Fabrikantcode

1066C037AA

Omschrijving van de Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit

Met de Canon PowerShot G7X Mark II Zwart - Vlogkit ben je meteen klaar om te gaan vloggen. Deze set is perfect voor beginnende vloggers die ook op locatie willen filmen, dankzij de meegeleverde Joby GorillaPod 500. De gemaakte beelden kun je veilig opslaan op de 32 GB geheugenkaart. Deze gebruiksvriendelijke camera is ideaal om mee te vloggen, dankzij het kantelbare touchscreen van 180 graden en het lichte gewicht. Met het touchscreen kun je gemakkelijk scherpstellen, foto's maken, door je bestanden swipen en de instellingen van de camera aanpassen. Met NFC kun je de gemaakte beelden eenvoudig overzetten naar je smartphone, tablet of printer. Deze camera fotografeert in het RAW-bestandsformaat, waardoor je veel vrijheid hebt tijdens de nabewerking van je afbeeldingen. Bovendien kun je met de G7X Mark II snelle acties trefzeker vastleggen, dankzij de mogelijkheid om met 8 beelden per seconde te fotograferen. Met de GorillaPod 500 heb je een flexibel statief in handen dat perfect is voor camera's tot 500 gram. De flexibele poten kunnen worden gebogen en aangepast, waardoor je het statief op elk oneffen oppervlak kunt plaatsen. Hiermee heb je nog meer mogelijkheden om creatieve en stabiele opnames te maken. Daarnaast beschikt de GorillaPod 500 over een afneembare balhoofd met snelle koppelingsplaat, zodat je gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende camera's. Of.

Pluspunten
  • Met deze set bespaar je meer geld dan wanneer je de producten afzonderlijk koopt. Het draaibare scherm maakt de camera geschikt voor vloggers. Je kunt de camera gemakkelijk bedienen met het touchscreen.

Minpunten
  • Er is geen viewfinder voor precieze kadrering.

Veelgestelde vragen over de Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. Als je de Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals