Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Canon PowerShot SX70 HS

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon PowerShot SX70 HS. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 3071C002AA.

Specificaties Canon PowerShot SX70 HS

Merk

Canon

Fabrikantcode

3071C002AA

Omschrijving van de Canon PowerShot SX70 HS

De Canon PowerShot SX70 HS is een bijzondere camera die het beste van twee werelden combineert. Met het uiterlijk van een professionele spiegelreflexcamera, biedt deze bridge camera toch het gebruiksgemak van een compacte camera. Met de macrofunctie kun je zelfs de kleinste details haarscherp vastleggen. Of je nu foto's maakt van bloemen, insecten of andere voorwerpen, alles wordt helder en duidelijk weergegeven. Met een indrukwekkende snelheid van 10 frames per seconde en een snelle autofocus, leg je zelfs de meest dynamische acties scherp vast. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je momenten mist. Met de 65x optische zoom kun je zowel panoramische landschappen als verre dieren vastleggen zonder verlies van beeldkwaliteit. Zoom in en ontdek de kleinste details, zonder concessies te doen aan de scherpte van je foto's. De Canon PowerShot SX70 HS biedt ook de mogelijkheid om foto's te maken in het RAW formaat. Dit betekent dat je de volledige controle hebt over het bewerken van je beelden, zonder verlies van details. Bovendien kun je met de 4K videoresolutie gedetailleerde video's opnemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. En dankzij de ingebouwde wifi- en bluetooth-functies kun je moeiteloos je foto's en video's draadloos delen met je smartphone of tablet. Kortom, met de Canon PowerShot SX70 HS ben je verzekerd van prachtige foto's en video's, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met behulp van de macrofunctie breng je kleine details duidelijk in beeld. Je maakt foto's met een snelheid van 10 frames per seconde, waardoor je snelle acties vastlegt. Dankzij de 65x optische zoom kun je onderwerpen in de verte dichtbij halen zonder verlies van beeldkwaliteit.

Minpunten
  • Er is geen touchscreen voor eenvoudige bediening. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon PowerShot SX70 HS en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon PowerShot SX70 HS klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon PowerShot SX70 HS. Als je de Canon PowerShot SX70 HS wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon PowerShot SX70 HS is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.