Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon PowerShot SX740 HS Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon PowerShot SX740 HS Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 2955C002AA.

Specificaties Canon PowerShot SX740 HS Zwart

Merk

Canon

Fabrikantcode

2955C002AA

Omschrijving van de Canon PowerShot SX740 HS Zwart

Let op: voor een langere gebruiksduur raden we aan om een extra accu aan te schaffen. De Canon PowerShot SX740 HS Zwart is de perfecte camera voor zowel fotografen als videografen die op zoek zijn naar opnames van hoogwaardige kwaliteit. Met deze camera maak je gedetailleerde video's in 4K kwaliteit en heldere foto's dankzij de indrukwekkende 20,3 megapixel sensor. Daarnaast zorgt de optische beeldstabilisatie ervoor dat bewegingsonscherpte wordt verminderd, waardoor je zelfs in donkere omstandigheden scherpe foto's kunt maken zonder statief. Met de 40x optische zoom verlies je geen beeldkwaliteit tijdens het inzoomen en dankzij de Zoom Framing Assist functie kun je gemakkelijk je onderwerp lokaliseren wanneer je ver inzoomt. Ook het kantelbare scherm van de camera is een handige feature, waarmee je moeiteloos vlogs en selfies kunt maken. En het beste van alles is dat je je gemaakte beelden draadloos kunt delen met je laptop of tablet via wifi, door simpelweg gebruik te maken van de Canon Camera Connect app. Met de Canon PowerShot SX740 HS Zwart heb je alles wat je nodig hebt om prachtige beelden vast te leggen en te delen met de wereld om je heen. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon graag mooie herinneringen wilt vastleggen, deze camera biedt je de mogelijkheid om het beste uit je fotografie- en videografie-ervaring te halen.

Pluspunten
  • Je neemt gedetailleerde videobeelden op in 4K-kwaliteit. Bewegingsonscherpte wordt verminderd door de beeldstabilisatie. Je zoomt ver in op je onderwerp zonder verlies van beeldkwaliteit. Je maakt gedetailleerde videobeelden in 4K-kwaliteit. Beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte. Je kunt ver inzoomen op je onderwerp zonder verlies van beeldkwaliteit.

Minpunten
  • De camera is niet waterdicht. De beeldkwaliteit is goed in verhouding tot de prijs, maar niet uitstekend.

Veelgestelde vragen over de Canon PowerShot SX740 HS Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon PowerShot SX740 HS Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon PowerShot SX740 HS Zwart. Als je de Canon PowerShot SX740 HS Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon PowerShot SX740 HS Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.