Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Canon PowerShot V10 Advanced Vlogging Kit Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon PowerShot V10 Advanced Vlogging Kit Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 5947C006.

Specificaties Canon PowerShot V10 Advanced Vlogging Kit Zwart

Merk

Canon

Fabrikantcode

5947C006

Omschrijving van de Canon PowerShot V10 Advanced Vlogging Kit Zwart

Maak jouw avonturen nog memorabeler met de Canon PowerShot V10 Advanced Vlogging Kit Zwart. Deze complete set bevat een compacte vlogcamera, een handige windkap en een stevige behuizing. Met de behuizing hoef je je geen zorgen te maken over vallen of stoten, zelfs niet als je jezelf skateboardend filmt. Dankzij het compacte formaat van de vlogcamera past deze gemakkelijk in je broekzak, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Wanneer je een bijzonder moment tegenkomt, pak je de camera er snel bij en bepaal je het perfecte kader op het 180 graden draaibare touchscreen. Hierdoor kun je jezelf tijdens het filmen zien, wat zorgt voor een interactieve vlogervaring. Daarnaast is de Canon PowerShot V10 voorzien van een handige uitklapbare standaard aan de onderkant van de camera. Hiermee kun je de camera stabiel op een tafel plaatsen en moeiteloos een product review filmen. Wil je jouw avonturen live delen met je volgers? Geen probleem! Met behulp van de Canon app kun je direct een live stream starten. De beelden van de camera worden direct gestreamd naar jouw favoriete social media platform, zoals Youtube of Twitch. Op deze manier kun je jouw vlogs meteen met de wereld delen en je volgers betrekken bij jouw avonturen. De Canon PowerShot V10 Advanced Vlogging Kit Zwart is de ideale metgezel voor elke vlogger die op zoek is naar gemak, kwaliteit en de mogelijkheid om direct contact te maken met zijn of haar publiek.

Pluspunten
  • De bijgeleverde behuizing beschermt je camera tegen vallen en stoten, bijvoorbeeld tijdens het skateboarden. Vanwege het compacte formaat kun je de camera in je broekzak stoppen, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen. Je kunt het scherm 180 graden omhoog draaien en zo je frame bepalen tijdens het vloggen.

Minpunten
  • Er ontbreekt een zoeker voor nauwkeurige kadrering.

Veelgestelde vragen over de Canon PowerShot V10 Advanced Vlogging Kit Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon PowerShot V10 Advanced Vlogging Kit Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon PowerShot V10 Advanced Vlogging Kit Zwart. Als je de Canon PowerShot V10 Advanced Vlogging Kit Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon PowerShot V10 Advanced Vlogging Kit Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.