zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 5946C009.

Specificaties Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zilver

Merk

Canon

Fabrikantcode

5946C009

Omschrijving van de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zilver

Maak overal vlogs met de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zilver. Deze kleine vlogcamera past perfect in je hand en is daarom gemakkelijk mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Of je nu een dagje op pad gaat of gewoon thuis bent, met deze camera leg je al je mooie herinneringen moeiteloos vast. Met het 180 graden draaibare touchscreen bepaal je eenvoudig het kader wanneer je jezelf filmt. Bovendien kun je tijdens het filmen snel de instellingen aanpassen op het scherm. De camera is voorzien van een handige standaard aan de onderkant, waardoor je hem stabiel kunt neerzetten op elk plat oppervlak, zoals een tafel of bureau. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een unboxing video te filmen zonder dat je de camera hoeft vast te houden. Met de Canon app start je moeiteloos een live stream. Je kunt de beelden van de camera direct streamen naar jouw favoriete social media platform, zoals Youtube, Twitch of Tiktok. Zo deel je jouw vlogs en avonturen direct met je volgers, waar ze ook zijn. Met de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zilver ben je altijd klaar om te filmen en te delen.

Pluspunten
  • Met zijn compacte formaat kun je de camera gemakkelijk in je broekzak stoppen en meenemen. Je kunt het scherm 180 graden omhoog draaien en zo je kader bepalen tijdens het vloggen. Door middel van de app kun je beelden streamen naar je sociale mediakanalen op Youtube en Twitch.

Minpunten
  • Er ontbreekt een zoeker voor nauwkeurig kaderen.

Veelgestelde vragen over de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zilver. Als je de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals