Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 5947C008.

Specificaties Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zwart

Merk

Canon

Fabrikantcode

5947C008

Omschrijving van de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zwart

Met de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zwart kun je overal vlogs maken. Deze compacte vlogcamera is ongeveer even groot als je hand, waardoor je hem gemakkelijk in je broekzak kunt stoppen en altijd bij je kunt hebben. Hierdoor kun je spontane avonturen vastleggen, bijvoorbeeld wanneer je een dagje op pad gaat. Bovendien kun je het touchscreen 180 graden omhoog draaien, zodat je het kader kunt bepalen wanneer je jezelf filmt. Naast het gemak van de compacte grootte en het draaibare touchscreen, kun je ook snel de instellingen aanpassen tijdens een opname. Daarnaast beschikt de camera over een uitklapbare standaard aan de onderkant, waarmee je de camera stabiel kunt neerzetten op een plat oppervlak, zoals een bureau. Dit is perfect voor het filmen van bijvoorbeeld unboxing video's. Om het nog beter te maken, kun je met behulp van de Canon app ook een live stream starten. Hiermee kun je de beelden van de camera direct streamen naar jouw favoriete social media platform, zoals Youtube, Twitch of Tiktok. Met de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zwart ben je dus klaar om overal en altijd vlogs te maken en te delen met de wereld. Of je nu een spontaan avontuur vastlegt of een live stream start, deze vlogcamera biedt je alle functies en connectiviteit die je nodig hebt om jouw vlogs naar een hoger niveau te tillen.

Pluspunten
  • Dankzij het kleine formaat stop je de camera eenvoudig in je broekzak en neem je hem overal mee naartoe. Je kunt het scherm 180 graden omhoog draaien en zo je compositie bepalen tijdens het vloggen. Met behulp van de app stream je beelden naar je sociale media kanalen op Youtube en Tiktok.

Minpunten
  • Er is geen viewfinder voor nauwkeurige kadrering aanwezig.

Veelgestelde vragen over de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zwart. Als je de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.