zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Crosley C62 Bruin. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Crosley C62C-WA4.

Specificaties Crosley C62 Bruin

Merk

Crosley

Fabrikantcode

C62C-WA4

Omschrijving van de Crosley C62 Bruin

Met de Crosley C62 Bruin kun je direct genieten van je favoriete vinylplaten, die worden afgespeeld via de meegeleverde speakers. Deze speakers zijn eenvoudig aan te sluiten en hebben zelfs dezelfde stijlvolle kleur als de platenspeler zelf. Daarnaast zorgt het anti-skating mechanisme ervoor dat de naald en toonarm perfect in balans blijven, waardoor je kunt genieten van een ongekende geluidskwaliteit. Maar dat is nog niet alles! De Crosley C62 Bruin biedt ook de mogelijkheid om je smartphone draadloos via bluetooth te verbinden met de platenspeler. Hierdoor kun je naadloos overschakelen naar het afspelen van je digitale muziekcollectie. Zo kun je eindeloos genieten van al je favoriete nummers, of ze nu op vinyl staan of digitaal beschikbaar zijn. Met zijn unieke design, hoogwaardige geluidskwaliteit en moderne functionaliteiten is de Crosley C62 Bruin de perfecte keuze voor muziekliefhebbers die het beste van beide werelden willen ervaren: de warme klanken van vinylplaten en het gemak van draadloze connectiviteit. Transformeer je luisterervaring en dompel jezelf onder in de wereld van muziek met de Crosley C62 Bruin.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde luidsprekers kun je ook zonder versterker genieten van je platen. Stream draadloos muziek vanaf een smartphone of tablet naar de platenspeler via Bluetooth. Anti-skating zorgt voor een evenwichtige naald- en toonarmstand, voor de best mogelijke geluidskwaliteit.

Minpunten
  • Je bedient de toonarm van de platenspeler handmatig omdat deze niet volautomatisch is.

Veelgestelde vragen over de Crosley C62 Bruin en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Crosley C62 Bruin klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Crosley C62 Bruin. Als je de Crosley C62 Bruin wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Crosley C62 Bruin is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals