Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Crosley Cruiser Plus CR8005F Donkergrijs

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Crosley Cruiser Plus CR8005F Donkergrijs. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Crosley CR8005F-SG.

Specificaties Crosley Cruiser Plus CR8005F Donkergrijs

Merk

Crosley

Fabrikantcode

CR8005F-SG

Omschrijving van de Crosley Cruiser Plus CR8005F Donkergrijs

Met de Crosley Cruiser Plus CR8005F Donkergrijs kun je optimaal genieten van al je favoriete lp's. Deze handmatige platenspeler is een ware alleskunner, want hij speelt platen af op zowel 33, 45 als 78 toeren. Hierdoor kun je al je oude en nieuwe platen afspelen en herbeleven. De Crosley Cruiser Plus heeft ook een handige eigenschap, namelijk dat hij geschikt is voor zowel 7 inch als 12 inch platen. Hierdoor kun je jouw hele collectie afspelen zonder beperkingen. Daarnaast is de platenspeler voorzien van ingebouwde speakers, waardoor je jouw platen meteen kunt afspelen zonder de noodzaak van een versterker. Dit zorgt voor een directe en heldere geluidsweergave, zodat je meteen kunt genieten van je favoriete muziek. Wil je ook graag naar je digitale muziekcollectie luisteren? Geen probleem! De Crosley Cruiser Plus is uitgerust met bluetooth, waardoor je eenvoudig je smartphone kunt koppelen aan de platenspeler en kunt luisteren naar je favoriete afspeellijsten. Of je nu wilt genieten van de warme klanken van vinyl of juist de modernere digitale muziek wilt beluisteren, deze platenspeler biedt je alle mogelijkheden. En dankzij de handige koffer waarin de platenspeler is ingebouwd, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Zo kun je op ieder gewenst moment en op iedere gewenste plek genieten van je geliefde lp's.

Pluspunten
  • Met deze draaitafel kun je zowel 33, 45 als 78 toeren afspelen. Dankzij de ingebouwde speakers kun je direct platen afspelen. Verbind een smartphone via Bluetooth met de draaitafel en luister naar je digitale muziekcollectie.

Minpunten
  • De platenspeler wordt niet automatisch bediend, waardoor je de toonarm handmatig naar de plaat beweegt.

Veelgestelde vragen over de Crosley Cruiser Plus CR8005F Donkergrijs en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Crosley Cruiser Plus CR8005F Donkergrijs klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Crosley Cruiser Plus CR8005F Donkergrijs. Als je de Crosley Cruiser Plus CR8005F Donkergrijs wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Crosley Cruiser Plus CR8005F Donkergrijs is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.