Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Crosley Cruiser Plus CR8005F Geel

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Crosley Cruiser Plus CR8005F Geel. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Crosley CR8005F-FW.

Specificaties Crosley Cruiser Plus CR8005F Geel

Merk

Crosley

Fabrikantcode

CR8005F-FW

Omschrijving van de Crosley Cruiser Plus CR8005F Geel

Met de Crosley Cruiser Plus CR8005F in het opvallende gele design haal je een echt pronkstuk in huis. Deze handmatige platenspeler geeft je de mogelijkheid om te genieten van al je favoriete lp's. Wat deze platenspeler extra bijzonder maakt, is dat hij platen kan afspelen op zowel 33, 45 als 78 toeren. Hierdoor kun je eindeloos variëren in muziekstijlen en genieten van een breed scala aan muziekgenres. Naast het afspelen van je geliefde platen, biedt de Crosley Cruiser Plus CR8005F nog meer mogelijkheden. De platenspeler is voorzien van ingebouwde speakers, waardoor je direct kunt genieten van je muziek zonder tussenkomst van een versterker. Maar ook voor de liefhebbers van digitale muziek heeft deze platenspeler iets te bieden. Dankzij de bluetooth-functie kun je eenvoudig je smartphone koppelen en luisteren naar je favoriete afspeellijsten. Deze platenspeler is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Het compacte formaat en de handige koffer zorgen ervoor dat je de Crosley Cruiser Plus CR8005F gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Dus of je nu wilt genieten van je lp's in de woonkamer, op een zonnig terras of op een gezellige picknick in het park, met deze platenspeler is het mogelijk. Waar je ook bent, je kunt altijd en overal genieten van de warme klanken van je favoriete muziek.

Pluspunten
  • Met deze draaitafel kun je zowel platen afspelen op 33, 45 als 78 omwentelingen per minuut. Dankzij de ingebouwde speakers kun je direct platen afspelen. Verbind een smartphone via Bluetooth met de draaitafel en luister naar je digitale muziekcollectie.

Minpunten
  • De platenspeler heeft geen automatische functie, zodat je de toonarm handmatig naar de plaat moet bewegen.

Veelgestelde vragen over de Crosley Cruiser Plus CR8005F Geel en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Crosley Cruiser Plus CR8005F Geel klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Crosley Cruiser Plus CR8005F Geel. Als je de Crosley Cruiser Plus CR8005F Geel wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Crosley Cruiser Plus CR8005F Geel is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.