Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Crosley Rhapsody

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Crosley Rhapsody. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Crosley CR7016A-MA4.

Specificaties Crosley Rhapsody

Merk

Crosley

Fabrikantcode

CR7016A-MA4

Omschrijving van de Crosley Rhapsody

Met de Crosley Rhapsody haal je een ware muzikale ervaring in huis. Deze veelzijdige platenspeler is niet zomaar een apparaat, het is een stukje kunst dat je woonkamer transformeert tot een vintage paradijs. De Crosley Rhapsody is uitgerust met ingebouwde speakers, zodat je direct kunt genieten van je favoriete platen zonder gedoe met een aparte versterker. Maar dat is nog niet alles. Deze unieke platenspeler heeft ook een ingebouwde cd-speler, waardoor je niet alleen kunt genieten van je vinylcollectie, maar ook van je geliefde cd's. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de Crosley Rhapsody ook draadloos muziek afspelen vanaf je smartphone via bluetooth. Zo kun je moeiteloos je favoriete online afspeellijsten beluisteren en je woonkamer vullen met de klanken van jouw persoonlijke muziekbibliotheek. Wil je even helemaal in je eigen wereld verdwijnen? Sluit dan eenvoudigweg een koptelefoon aan op de hoofdtelefoonaansluiting van de platenspeler en geniet in alle rust van je muziek. Kortom, met de Crosley Rhapsody haal je niet alleen een prachtig vormgegeven platenspeler in huis, maar ook een veelzijdig muzieksysteem dat je in staat stelt om te genieten van al je favoriete muziek, of het nu van vinyl, cd's of je smartphone komt. Een must-have voor elke muziekliefhebber die op zoek is.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde luidsprekers kun je meteen platen afspelen. Speel je cd-collectie af met behulp van de ingebouwde cd-speler. Met bluetooth kun je draadloos bluetooth speakers koppelen aan de platenspeler.

Minpunten
  • De platenspeler is niet automatisch, dus je moet de toonarm handmatig naar de plaat bewegen.

Veelgestelde vragen over de Crosley Rhapsody en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Crosley Rhapsody klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Crosley Rhapsody. Als je de Crosley Rhapsody wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Crosley Rhapsody is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.