Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Crosley Voyager Grijs

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Crosley Voyager Grijs. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Crosley CR8017B-GY4.

Specificaties Crosley Voyager Grijs

Merk

Crosley

Fabrikantcode

CR8017B-GY4

Omschrijving van de Crosley Voyager Grijs

Met de Crosley Voyager Grijs kun je nu ook zonder versterker genieten van je favoriete platen. Deze platenspeler is uitgerust met ingebouwde speakers, waardoor je direct muziek kunt afspelen. Maar dat is nog niet alles! Als je bepaalde nummers niet op een lp hebt, kun je eenvoudig je smartphone draadloos via bluetooth verbinden met de platenspeler. Hierdoor kun je al je favoriete nummers streamen en genieten van een veelzijdige muziekervaring. Een ander handig kenmerk van de Crosley Voyager Grijs is de Auto Stop functie. Hierdoor hoef je niet continu naar de platenspeler te lopen om de plaat handmatig te stoppen wanneer deze is afgelopen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook moeite. Je kunt gewoon ontspannen blijven zitten en genieten van je muziek, terwijl de platenspeler automatisch stopt na het einde van de plaat. Met zijn strakke grijze design is de Crosley Voyager Grijs ook nog eens een eyecatcher in elke kamer. Met de Crosley Voyager Grijs haal je niet alleen een hoogwaardige platenspeler in huis, maar ook een stukje modern gemak. Of je nu naar je favoriete lp's wilt luisteren of je digitale muziekbibliotheek via bluetooth wilt afspelen, deze platenspeler biedt de perfecte combinatie van nostalgie en hedendaagse technologie. Ervaar zelf het gemak en de kracht van de Crosley Voyager Grijs en geniet van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde speakers kun je ook zonder versterker van je platen genieten. Stroom muziek draadloos vanaf een smartphone of tablet naar de platenspeler via bluetooth. Dankzij Auto Stop blijft een plaat niet continu doordraaien na afloop.

Minpunten
  • Je digitaliseert geen platen met behulp van een platenspeler op je computer.

Veelgestelde vragen over de Crosley Voyager Grijs en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Crosley Voyager Grijs klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Crosley Voyager Grijs. Als je de Crosley Voyager Grijs wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Crosley Voyager Grijs is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.