Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Dali OBERON 7 Licht-eiken (per stuk)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Dali OBERON 7 Licht-eiken (per stuk). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Dali 230075.

Specificaties Dali OBERON 7 Licht-eiken (per stuk)

Merk

Dali

Fabrikantcode

230075

Omschrijving van de Dali OBERON 7 Licht-eiken (per stuk)

Voeg een vleugje elegantie toe aan je luisterervaring met de Dali Oberon 7 luidsprekers in licht eiken kleur. Deze verfijnde zuilspeakers tillen het geluid van je favoriete films en series naar een hoger niveau. Met hun 2-weg ontwerp leveren ze een heldere en gebalanceerde mix van lage, midden en hoge tonen, waardoor je kunt genieten van een meeslepende geluidsweergave. Maar dat is nog niet alles, deze veelzijdige speakers zijn ook ideaal om muziek in hoge kwaliteit af te spelen. Dankzij het indrukwekkende gewicht van 14,8 kilogram staan de Dali Oberon 7 luidsprekers stevig op hun plek en voorkomen ze ongewenste trillingen die de geluidskwaliteit kunnen aantasten. Hierdoor geniet je keer op keer van een zuivere en heldere audio-ervaring. Het enige dat je hoeft te doen, is deze passieve speakers aansluiten op een versterker of receiver naar keuze en je bent klaar om te genieten van een levensechte geluidsweergave. Voeg een vleugje klasse toe aan je woonkamer met de Dali Oberon 7 luidsprekers in licht eiken kleur en beleef geluid zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Het ontwerp met 2-weg zorgt voor een heldere balans tussen de lage, midden- en hoge tonen. Het zware gewicht beschermt de speakers tegen trillingen, zodat het geluid niet resoneert.

Minpunten
  • Er worden geen luidsprekerkabels bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Dali OBERON 7 Licht-eiken (per stuk) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Dali OBERON 7 Licht-eiken (per stuk) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Dali OBERON 7 Licht-eiken (per stuk). Als je de Dali OBERON 7 Licht-eiken (per stuk) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Dali OBERON 7 Licht-eiken (per stuk) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.