zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon AVC-X3800H Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon AVCX3800HBKE2.

Specificaties Denon AVC-X3800H Zwart

Merk

Denon

Fabrikantcode

AVCX3800HBKE2

Omschrijving van de Denon AVC-X3800H Zwart

Met de Denon AVC-X3800H haal je een krachtige en hoogwaardige geluidsbeleving in huis voor jouw eigen thuisbioscoop. Deze geavanceerde 9.4 kanaals receiver is uitgerust met een speciale meetmicrofoon, waarmee je de speakers eenvoudig kunt afstellen op de akoestiek van je woonkamer. Het resultaat? Een perfect gebalanceerd geluid dat je volledig onderdompelt in je favoriete films en muziek. Maar dat is nog niet alles. Dankzij de innovatieve Dolby Atmos technologie wordt het geluid via het plafond naar je toe gestuurd. Hierdoor krijg je het gevoel alsof je midden in de actie zit, met geluid dat van alle kanten komt en je omringt. Dit zorgt voor een meeslepende surround sound ervaring die je nog nooit eerder hebt beleefd. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de Denon AVC-X3800H ook draadloos verbinden met je andere HEOS speakers via de handige HEOS multiroom app. Hiermee creëer je eenvoudig een multiroom systeem, zodat je in iedere kamer kunt genieten van je favoriete muziek. Of je nu in de woonkamer bent of in de slaapkamer, met de Denon AVC-X3800H heb je altijd de perfecte soundtrack voor elke gelegenheid binnen handbereik.

Pluspunten
  • Met behulp van de kalibratiemicrofoon pas je de geluidsprestaties van je luidsprekers aan op de ruimte. Dankzij de Dolby Atmos-technologie wordt het surround geluid via het plafond weerkaatst. Voeg de receiver toe aan het HEOS multiroom-systeem en stream muziek door je hele huis.

Minpunten
  • De ontvanger heeft geen DAB+ tuner voor digitaal radiogeluid.

Veelgestelde vragen over de Denon AVC-X3800H Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon AVC-X3800H Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon AVC-X3800H Zwart. Als je de Denon AVC-X3800H Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon AVC-X3800H Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals