Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Denon AVC-X4800H Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon AVC-X4800H Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon AVCX4800HSPE2.

Specificaties Denon AVC-X4800H Zilver

Merk

Denon

Fabrikantcode

AVCX4800HSPE2

Omschrijving van de Denon AVC-X4800H Zilver

Met de Denon AVC-X4800H Zilver receiver word je ondergedompeld in een weergaloze geluidservaring. Deze receiver, met zijn 9.2 kanalen, tilt jouw luisterervaring naar een hoger niveau. Dankzij de indrukwekkende Dolby Atmos technologie wordt het geluid naar het plafond gestuurd en weer teruggekaatst naar de grond, waardoor het lijkt alsof je je midden in de actie bevindt. Voel de spanning als het vliegtuig in de film over je heen lijkt te vliegen! Met de AVC-X4800H Zilver receiver kun je ook eenvoudig je favoriete muziek door het hele huis streamen. Of je nu kiest voor AirPlay of Google Chromecast, deze receiver maakt het mogelijk om jouw muziek draadloos af te spelen via wifi of bluetooth. Bovendien kun je met internetradio je favoriete radiostations ontvangen, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste hits en de beste muziek. Om ervoor te zorgen dat het geluid optimaal wordt aangepast aan de akoestiek van je kamer, wordt er een handige meetmicrofoon meegeleverd. Hiermee kun je het geluid precies afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren, zodat je altijd kunt genieten van de hoogste geluidskwaliteit. Laat je betoveren door de Denon AVC-X4800H Zilver receiver en dompel jezelf onder in een ongeëvenaarde geluidsbeleving.

Pluspunten
  • Met Dolby Atmos geniet je van een ruimtelijk geluid. Voeg de receiver toe aan je multiroom systeem en stream muziek door je hele huis via AirPlay. Met behulp van Google Chromecast kun je muziek van hoge kwaliteit streamen vanaf je smartphone of tablet.

Minpunten
  • De ontvanger heeft geen DAB+ tuner voor een digitaal radiosignaal.

Veelgestelde vragen over de Denon AVC-X4800H Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon AVC-X4800H Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon AVC-X4800H Zilver. Als je de Denon AVC-X4800H Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon AVC-X4800H Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.