zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon AVC-X4800H Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon AVCX4800HBKE2.

Specificaties Denon AVC-X4800H Zwart

Merk

Denon

Fabrikantcode

AVCX4800HBKE2

Omschrijving van de Denon AVC-X4800H Zwart

Met de Denon AVC-X4800H Zwart receiver ervaar je een meeslepend geluid. Deze receiver heeft maar liefst 9.2 kanalen en is voorzien van Dolby Atmos. Met behulp van deze geavanceerde technologie wordt het geluid naar het plafond gestuurd en vervolgens weerkaatst naar de grond. Hierdoor lijkt het alsof het vliegtuig in de film daadwerkelijk boven je hoofd vliegt. Je kunt deze receiver ook gemakkelijk toevoegen aan je multiroom systeem, waardoor je muziek door het hele huis kunt streamen. Dit kan bijvoorbeeld via AirPlay of Google Chromecast. Bovendien kun je niet alleen via wifi, maar ook via bluetooth je favoriete muziek streamen met deze Denon receiver. Daarnaast kun je dankzij internetradio altijd genieten van je favoriete radiostation. En als je het geluid wilt optimaliseren voor de akoestiek van je kamer, kun je gebruik maken van de meegeleverde meetmicrofoon. Zo ben je verzekerd van de allerbeste geluidskwaliteit. Met de Denon AVC-X4800H Zwart receiver haal je een ware audio-ervaring in huis. Deze receiver biedt niet alleen een indrukwekkend geluid, maar ook een scala aan handige functies. Of je nu wilt genieten van een meeslepende filmervaring, je favoriete muziek door het hele huis wilt streamen of simpelweg je audio wilt optimaliseren voor de akoestiek van je kamer, deze receiver maakt het mogelijk. Dankzij Dolby Atmos en de 9.2 kanalen wordt het geluid op een unieke manier verspreid, waardoor.

Pluspunten
  • Met Dolby Atmos geniet je van een ruimtelijke geluidservaring. Voeg de receiver toe aan je multiroom systeem en stream muziek via AirPlay door je hele huis. Met behulp van Google Chromecast kun je muziek van hoge kwaliteit streamen vanaf je smartphone of tablet.

Minpunten
  • De ontvanger heeft geen DAB+ tuner voor een digitaal radiosignaal.

Veelgestelde vragen over de Denon AVC-X4800H Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon AVC-X4800H Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon AVC-X4800H Zwart. Als je de Denon AVC-X4800H Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon AVC-X4800H Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals