Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Denon AVR-X1700H

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon AVR-X1700H. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon AVRX1700HBKE2.

Specificaties Denon AVR-X1700H

Merk

Denon

Fabrikantcode

AVRX1700HBKE2

Omschrijving van de Denon AVR-X1700H

Breng de kern van je home cinema ervaring naar huis met de Denon AVR-X1700H. Met de ondersteuning van HEOS kan de 7.2-kanaals receiver naadloos worden geïntegreerd in je multiroom opstelling. Hierdoor kun je in elke kamer genieten van dezelfde muziek, of juist in elke ruimte een ander nummer afspelen. Daarnaast biedt de receiver ondersteuning voor Dolby Atmos. Met behulp van deze geavanceerde technologie kun je de speakers van je home cinema opstelling in maar liefst 3 verschillende dimensies plaatsen: om je heen én boven je. Maar dat is nog niet alles. De Denon AVR-X1700H is uitgerust met de innovatieve Audyssey Room Correction, die het geluid van de speakers analyseert en aanpast voor iedere individuele speaker. Dit resulteert in een geoptimaliseerde geluidsweergave die je meesleept in de actie. Of je nu een spannende film kijkt of naar je favoriete muziek luistert, met deze receiver ben je verzekerd van een meeslepende en hoogwaardige geluidsbeleving. Kortom, met de Denon AVR-X1700H haal je een echte krachtpatser in huis die je home cinema ervaring naar nieuwe hoogtes tilt.

Pluspunten
  • Integreer de ontvanger met het HEOS multiroom systeem en stream muziek doorheen je hele huis. De ontvanger ondersteunt Dolby Atmos, waarmee je de luidsprekers voor je home cinema opstelling in 3 dimensies plaatst. Audyssey Room Correction analyseert het geluid en past het aan voor elke luidspreker.

Minpunten
  • De ontvanger heeft geen DAB+ tuner voor digitaal radiosignaal, zoals de Denon AVR-X1700HDAB.

Veelgestelde vragen over de Denon AVR-X1700H en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon AVR-X1700H klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon AVR-X1700H. Als je de Denon AVR-X1700H wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon AVR-X1700H is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.