zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon AVR-X1700HDAB. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon AVRX1700HDABBKE2.

Specificaties Denon AVR-X1700HDAB

Merk

Denon

Fabrikantcode

AVRX1700HDABBKE2

Omschrijving van de Denon AVR-X1700HDAB

Met de Denon AVR-X1700HDAB ervaar je een meeslepend geluid. Deze 7.2-kanaals receiver is perfect voor jouw multiroom systeem en is compatibel met HEOS, waardoor je moeiteloos muziek door het hele huis kunt streamen. Maar dat is nog niet alles! Deze receiver ondersteunt ook Dolby Atmos, waardoor je je home cinema speakers in een 3D-opstelling kunt plaatsen. Hierdoor word je niet alleen omringd door geluid, maar komt het geluid zelfs van boven. Een unieke en meeslepende ervaring! Daarnaast biedt de Denon AVR-X1700HDAB ook de mogelijkheid om te genieten van digitale radio zonder ruis dankzij het DAB+ signaal. Luister naar je favoriete radiostations met een kraakheldere geluidskwaliteit en zonder storingen. Met deze receiver haal je niet alleen een superieur geluidssysteem in huis, maar ook een geavanceerd apparaat dat je de ultieme luisterervaring biedt. Voel de muziek tot in je botten en geniet van elke noot met de Denon AVR-X1700HDAB!

Pluspunten
  • Koppel de receiver aan het HEOS multiroom systeem en stream muziek doorheen je hele huis. De receiver is compatibel met Dolby Atmos, waardoor je de speakers van je home cinema in 3 dimensies kunt plaatsen. Geniet van een storingsvrij radiosignaal dankzij DAB+ radio.

Minpunten
  • Als je muziek streamt via bluetooth, is de geluidskwaliteit minder goed dan bij receivers die het bluetooth aptX profiel hebben.

Veelgestelde vragen over de Denon AVR-X1700HDAB en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon AVR-X1700HDAB klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon AVR-X1700HDAB. Als je de Denon AVR-X1700HDAB wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon AVR-X1700HDAB is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals