zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon AVR-X2800H DAB Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon AVRX2800HDABBKE2.

Specificaties Denon AVR-X2800H DAB Zwart

Merk

Denon

Fabrikantcode

AVRX2800HDABBKE2

Omschrijving van de Denon AVR-X2800H DAB Zwart

Ervaar het plezier van digitale radio zonder enige ruis met de Denon AVR-X2800H DAB Zwart. Deze geavanceerde receiver is uitgerust met een DAB+ tuner, waardoor je niet alleen kunt genieten van kraakheldere radio, maar ook belangrijke updates zoals sportuitslagen en filemeldingen kunt ontvangen. Daarnaast biedt Dolby Atmos je de mogelijkheid om te genieten van meeslepend surroundgeluid. Deze innovatieve technologie stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid niet alleen van voren, maar van alle kanten komt. Daarnaast biedt de Denon AVR-X2800H DAB Zwart ook de mogelijkheid om draadloos te verbinden met andere HEOS speakers via de HEOS multiroom app. Hierdoor kun je je favoriete muziek door het hele huis afspelen en genieten van een naadloze luisterervaring. Bovendien is deze receiver voorzien van een strak en stijlvol ontwerp, waardoor hij perfect past in elke moderne woonkamer. Kortom, met de Denon AVR-X2800H DAB Zwart ben je verzekerd van hoogwaardige geluidskwaliteit, eindeloze muziekopties en een ongeëvenaarde luisterervaring.

Pluspunten
  • Met behulp van de DAB+ tuner kun je naar een digitaal en zonder ruis radiosignaal luisteren. Dankzij de Dolby Atmos technologie wordt het surround geluid weerkaatst via het plafond. Koppel de receiver aan het HEOS multiroom systeem en stream muziek door je hele huis.

Minpunten
  • Als je muziek streamt via bluetooth, is de geluidskwaliteit minder dan bij receivers met het bluetooth aptX profiel.

Veelgestelde vragen over de Denon AVR-X2800H DAB Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon AVR-X2800H DAB Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon AVR-X2800H DAB Zwart. Als je de Denon AVR-X2800H DAB Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon AVR-X2800H DAB Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals