Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Denon Ceol N11 DAB+ Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon Ceol N11 DAB+ Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon N-11DABBKE2.

Specificaties Denon Ceol N11 DAB+ Zwart

Merk

Denon

Fabrikantcode

N-11DABBKE2

Omschrijving van de Denon Ceol N11 DAB+ Zwart

Geniet van je favoriete muziek met de Denon Ceol N11 DAB+ Zwart. Deze complete stereoset bestaat uit een receiver en twee hoogwaardige stereo luidsprekers, waarmee je direct kunt beginnen met luisteren. Met deze set heb je een scala aan afspeelmogelijkheden tot je beschikking. Koppel eenvoudig je smartphone via bluetooth of wifi aan de set en stream draadloos je favoriete nummers. Daarnaast kun je ook een platenspeler aansluiten voor een nostalgische vinylervaring. De Denon Ceol N11 DAB+ Zwart is uitgerust met een geavanceerde DAB+ tuner, waarmee je kunt genieten van meer dan duizend ruisvrije radiozenders. Luister naar je favoriete programma's en ontdek nieuwe muziek zonder storende ruis. Bovendien kun je deze stereoset toevoegen aan je bestaande HEOS multiroom systeem en andere HEOS speakers, waardoor je in staat bent om je favoriete muziek door je hele huis te laten klinken. Creëer de perfecte sfeer in elke kamer en geniet van een meeslepende geluidservaring dankzij de Denon Ceol N11 DAB+ Zwart.

Pluspunten
  • Dankzij de DAB+ tuner kun je luisteren naar een storingsvrij radiosignaal. Stream muziek direct via wifi of bluetooth. Verbind het stereosysteem met je HEOS multiroom-systeem en speel muziek af in het hele huis.

Minpunten
  • Je verbindt je telefoon niet met de stereoset via NFC.

Veelgestelde vragen over de Denon Ceol N11 DAB+ Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon Ceol N11 DAB+ Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon Ceol N11 DAB+ Zwart. Als je de Denon Ceol N11 DAB+ Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon Ceol N11 DAB+ Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.