Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Denon DHT-S217

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon DHT-S217. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon DHTS217BKE2.

Specificaties Denon DHT-S217

Merk

Denon

Fabrikantcode

DHTS217BKE2

Omschrijving van de Denon DHT-S217

Met de Denon DHT-S217 kun je genieten van een meeslepende surround sound-ervaring, zelfs zonder achterspeakers. Deze soundbar is uitgerust met Dolby Atmos-technologie, waardoor het geluid via het plafond wordt weerkaatst en je wordt ondergedompeld in een driedimensionale geluidsomgeving. Je zult versteld staan van de nauwkeurigheid en helderheid van het geluid, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in de actie zit. Deze soundbar is voorzien van 2 naar beneden gerichte subwoofers die een krachtige bas leveren. Dit betekent dat elke explosie in een film veel meer impact heeft en je de trillingen kunt voelen door de hele kamer. Daarnaast kun je draadloos je favoriete nummers streamen naar de soundbar via bluetooth. Koppel eenvoudigweg je smartphone en begin met het afspelen van je favoriete muziek. De Denon DHT-S217 kan eenvoudig worden aangesloten via een hdmi- of optische aansluiting. Zowel een hdmi-kabel als een optische kabel worden meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt zonder dat je extra kabels hoeft aan te schaffen. Deze soundbar is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met zijn slanke en stijlvolle ontwerp past hij perfect in elke interieurstijl. Maak je home entertainment-setup compleet met de Denon DHT-S217 en ervaar geluid zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. De ingebouwde subwoofers, die naar beneden gericht zijn, leveren een krachtige bas. Met behulp van bluetooth kun je draadloos jouw favoriete nummers streamen naar de soundbar.

Minpunten
  • Er wordt geen aparte subwoofer bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Denon DHT-S217 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon DHT-S217 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon DHT-S217. Als je de Denon DHT-S217 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon DHT-S217 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.