Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Denon DHT-S316

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon DHT-S316. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon DHTS316BKE2.

Specificaties Denon DHT-S316

Merk

Denon

Fabrikantcode

DHTS316BKE2

Omschrijving van de Denon DHT-S316

Met de Denon DHT-S316 breng je eenvoudig een bioscoopervaring naar elke kamer. Deze compacte soundbar is perfect geschikt om onder je televisie op een kast te plaatsen, maar kan ook aan de muur worden gemonteerd voor een strakke en moderne uitstraling. Bovendien is de subwoofer draadloos, waardoor je hem gemakkelijk uit het zicht kunt plaatsen. Deze soundbar zorgt voor een meeslepende luisterervaring dankzij het virtual surround effect. Het geluid wordt in verschillende richtingen naar je oren gestuurd, waardoor je je helemaal in de actie waant. En dankzij de subwoofer worden geluidseffecten extra krachtig benadrukt, waardoor je de explosies bijna kunt voelen. Maar de Denon DHT-S316 is niet alleen geschikt voor film- en serieliefhebbers. Met de Denon Dialogue Enhancer technologie komen stemmen naar de voorgrond, waardoor ook mensen met een slechthorendheid optimaal kunnen genieten van hun favoriete programma's. En als je liever naar muziek luistert, kun je eenvoudig via bluetooth verbinding maken met je telefoon, tablet of laptop en je favoriete nummers streamen naar de soundbar. Kortom, met de Denon DHT-S316 haal je een veelzijdige en krachtige soundbar in huis die perfect past bij jouw kijk- en luisterwensen.

Pluspunten
  • Dankzij de diepe bas van de subwoofer geniet je van een geluid dat de hele kamer vult. De soundbar heeft zowel een HDMI- als een optische aansluiting om de soundbar op de tv aan te sluiten. Als je de soundbar met een HDMI-kabel aansluit, kun je hem bedienen met de afstandsbediening van je tv.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de soundbar via bluetooth met de tv te verbinden.

Veelgestelde vragen over de Denon DHT-S316 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon DHT-S316 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon DHT-S316. Als je de Denon DHT-S316 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon DHT-S316 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.