zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon DP-400. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon DP400BKEM.

Specificaties Denon DP-400

Merk

Denon

Fabrikantcode

DP400BKEM

Omschrijving van de Denon DP-400

De Denon DP-400 stelt je in staat om volop te genieten van je geliefde platencollectie. Met zijn handige phono equalizer kun je deze platenspeler aansluiten op elke versterker of elk systeem met analoge ingangen. Hierdoor ben je niet beperkt tot specifieke apparatuur en kun je moeiteloos genieten van je favoriete vinylplaten. Een unieke functie van de Denon DP-400 is de Auto Speed Sensor. Deze slimme technologie zorgt ervoor dat je platen altijd op een constante snelheid worden afgespeeld. Hierdoor ervaar je een uitzonderlijk nauwkeurige geluidsweergave. Of je nu geniet van de warme klanken van jazz of de energieke beats van rockmuziek, met de Denon DP-400 beleef je een meeslepende luisterervaring. Daarnaast biedt deze platenspeler ook nog eens het gemak van automatische bediening. Zodra je klaar bent met het afspelen van een plaat, zal de toonarm automatisch weer omhoog gaan. Dit beschermt je waardevolle vinylcollectie en zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt genieten van je volgende muzikale avontuur. Met de Denon DP-400 haal je een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke platenspeler in huis, die perfect is voor zowel beginnende als ervaren vinyl liefhebbers.

Pluspunten
  • Dankzij de phono equalizer kan je de platenspeler aansluiten op elke versterker of elk systeem met analoge ingangen. De Auto Speed Sensor voorkomt ongewenste fluctuaties in de snelheid. De toonarm gaat automatisch omhoog nadat een plaat is afgelopen.

Minpunten
  • Op de platenspeler is geen aansluiting voor een hoofdtelefoon te vinden.

Veelgestelde vragen over de Denon DP-400 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon DP-400 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon DP-400. Als je de Denon DP-400 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon DP-400 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals