Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Denon DP-450USB

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon DP-450USB. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon DP450USBBKEM.

Specificaties Denon DP-450USB

Merk

Denon

Fabrikantcode

DP450USBBKEM

Omschrijving van de Denon DP-450USB

De Denon DP-450USB stelt je in staat om te genieten van je vinylplaten en ze tegelijkertijd te digitaliseren. Met deze platenspeler kun je je geliefde platen omzetten naar mp3- of wav-bestanden via de handige usb-poort. Dit betekent dat je niet alleen kunt luisteren naar je vinylcollectie op de platenspeler zelf, maar ook op andere apparaten, zoals je pc. De Denon DP-450USB is eenvoudig aan te sluiten op elke versterker of systeem met analoge ingangen dankzij de ingebouwde phono equalizer. Zo kun je probleemloos overal genieten van je favoriete muziek. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het einde van een plaat, want de toonarm gaat automatisch omhoog zodra de plaat is afgelopen. Dit zorgt voor een moeiteloze luisterervaring en beschermt je waardevolle vinylplaten tegen onnodige slijtage. Met de Denon DP-450USB haal je niet alleen een hoogwaardige platenspeler in huis, maar ook een handige tool om je vinylcollectie te digitaliseren. Geniet van de warme klanken van je favoriete platen en maak tegelijkertijd een back-up van je muziekcollectie in digitale vorm. Laat de nostalgie herleven en stap in de wereld van vinyl met de Denon DP-450USB.

Pluspunten
  • Digitaliseer je vinylcollectie naar het mp3- of wav-formaat door de usb-poort te gebruiken. Dankzij de phono-uitgangen kun je de platenspeler aansluiten op elke versterker of systeem met analoge ingangen. De toonarm gaat automatisch omhoog wanneer een plaat is afgelopen.

Minpunten
  • Op de platenspeler is geen aansluiting voor een hoofdtelefoon te vinden.

Veelgestelde vragen over de Denon DP-450USB en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon DP-450USB klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon DP-450USB. Als je de Denon DP-450USB wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon DP-450USB is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.