zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon Home 150 Duo Pack Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon DENONHOME150BKE2.

Specificaties Denon Home 150 Duo Pack Zwart

Merk

Denon

Fabrikantcode

DENONHOME150BKE2

Omschrijving van de Denon Home 150 Duo Pack Zwart

Met het Denon Home 150 Duo Pack in het elegante zwart kun je een meeslepende en meerkanaals luisterervaring creëren in jouw huis. Met dit pack kun je de speakers naast elkaar plaatsen, waardoor het geluid van links en rechts komt en je geniet van een indrukwekkende stereoweergave. Met de Denon Home 150 speakers kun je ook je eigen HEOS multiroom systeem creëren. Voeg eenvoudig de wifi speakers toe aan je bestaande HEOS systeem en stream je favoriete muziek door het hele huis. Of het nu gaat om een ontspannen avondje alleen of een feestje met vrienden, deze speakers zorgen ervoor dat je altijd de perfecte soundtrack hebt. De Denon Home 150 speakers hebben niet alleen een strak en modern design, maar bieden ook intuïtieve bedieningsopties. Naast het bedienen van de speakers via je smartphone, beschikken ze ook over een handige touchbediening aan de bovenkant. Met de drie snelkeuze toetsen kun je eenvoudig je favoriete afspeellijsten selecteren en binnen enkele seconden van je favoriete muziek genieten. Het gemak van bediening en de hoogwaardige geluidskwaliteit maken deze speakers een onmisbare toevoeging aan elk muziekliefhebber's huis.

Pluspunten
  • Met het stereopaar geniet je van geluid aan de linker- en rechterkant. Maak gemakkelijk een multiroomopstelling met extra Denon-luidsprekers en stream je muziek door het hele huis. Met de touchbediening regel je de muziek zonder je smartphone of tablet te gebruiken.

Minpunten
  • Om je televisie of andere luidsprekers met spraak te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig. De ingebouwde spraakassistent zal later dit jaar beschikbaar zijn via een update.

Veelgestelde vragen over de Denon Home 150 Duo Pack Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon Home 150 Duo Pack Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon Home 150 Duo Pack Zwart. Als je de Denon Home 150 Duo Pack Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon Home 150 Duo Pack Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals