zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon Home 150 wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon DENONHOME150WTE2.

Specificaties Denon Home 150 wit

Merk

Denon

Fabrikantcode

DENONHOME150WTE2

Omschrijving van de Denon Home 150 wit

Ervaar een meeslepend geluid met de Denon Home 150 in het wit. Deze compacte wifi-speaker speelt moeiteloos al jouw favoriete nummers af. Maar dat is niet alles. Met de ingebouwde HEOS-functionaliteit kun je eenvoudig een stereopaar maken of een volledige multiroom-opstelling creëren door de speaker te koppelen met andere Denon speakers, soundbars en zelfs subwoofers. Zo kun je jouw muziek door het hele huis laten klinken. De Denon Home 150 is gemakkelijk te bedienen met je telefoon of met de touchbediening op de speaker zelf. Met de 3 snelkeuzetoetsen heb je direct toegang tot je favoriete radiostations of afspeellijsten. Maar dat is nog niet alles. Deze wifi-speaker is uitgerust met Amazon Alexa, waardoor je hem ook kunt bedienen en muziek kunt afspelen door simpelweg te spreken. Let op: deze functie is momenteel alleen beschikbaar in het Engels. Haal alles uit je muziekervaring met de Denon Home 150 in het wit.

Pluspunten
  • Met extra Denon speakers kun je gemakkelijk een multiroom opstelling of stereopaar creëren en muziek door het hele huis streamen. Met behulp van de touchbediening kun je de muziek regelen zonder je smartphone of tablet te gebruiken. Je kunt eenvoudig muziek streamen via je telefoon, Airplay, Bluetooth en streamingdiensten in Hi-Res kwaliteit.

Minpunten
  • Om je tv of andere speakers met spraak te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig. De ingebouwde spraakassistent is alleen beschikbaar in het Engels.

Veelgestelde vragen over de Denon Home 150 wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon Home 150 wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon Home 150 wit. Als je de Denon Home 150 wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon Home 150 wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals