zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon Home 150 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon DENONHOME150BKE2.

Specificaties Denon Home 150 Zwart

Merk

Denon

Fabrikantcode

DENONHOME150BKE2

Omschrijving van de Denon Home 150 Zwart

Ervaar een meeslepend geluid met de Denon Home 150. Deze compacte wifi-luidspreker speelt moeiteloos al je favoriete nummers af. Of je nu een stereopaar wilt creëren of een multiroom-opstelling wilt maken, met de ingebouwde HEOS-functionaliteit is dit geen enkel probleem. Je kunt de luidspreker gemakkelijk koppelen aan andere Denon-luidsprekers, soundbars en subwoofers. Bedien de luidspreker met je telefoon of maak gebruik van de touchbediening. Met de 3 sneltoetsen heb je snel en eenvoudig toegang tot je favoriete radiostation of afspeellijst. Let op: met de ingebouwde Amazon Alexa kun je deze luidspreker bedienen en muziek afspelen door simpelweg te spreken. Houd er rekening mee dat deze functie alleen beschikbaar is in het Engels. De Denon Home 150 is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn strakke zwarte design past hij perfect in elke kamer. Plaats hem op een boekenplank, op je bureau of zelfs aan de muur. Dankzij zijn compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag, maar levert hij toch een groots geluid. Geniet van een rijke audiokwaliteit met heldere hoge tonen en diepe, krachtige bassen. Met de Denon Home 150 haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke luidspreker in huis die je muziekervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Met extra Denon speakers kun je gemakkelijk een multiroom opstelling of stereopaar maken en muziek door het hele huis streamen. Je regelt de muziek via de touchbediening, zonder je smartphone of tablet te gebruiken. Je kunt eenvoudig muziek streamen in Hi-Res kwaliteit via je telefoon, airplay, bluetooth en streamingdiensten.

Minpunten
  • Om je tv of andere luidsprekers spraakgestuurd te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig. De ingebouwde spraakassistent is alleen beschikbaar in het Engels.

Veelgestelde vragen over de Denon Home 150 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon Home 150 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon Home 150 Zwart. Als je de Denon Home 150 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon Home 150 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals