Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Denon Home Soundbar 550 + Denon Home 250 Duopack Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon Home Soundbar 550 + Denon Home 250 Duopack Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon DENONHOME250BKE2.

Specificaties Denon Home Soundbar 550 + Denon Home 250 Duopack Zwart

Merk

Denon

Fabrikantcode

DENONHOME250BKE2

Omschrijving van de Denon Home Soundbar 550 + Denon Home 250 Duopack Zwart

Met de Denon Home Soundbar 550 + Denon Home 250 Duopack Zwart breng je de ultieme surround ervaring naar jouw woonkamer. Dankzij de innovatieve Dolby Atmos technologie worden geluidsgolven via het plafond gestuurd, waardoor je omringd wordt door geluid vanuit alle richtingen. Dit zorgt voor een meeslepende filmervaring waarbij je je midden in de actie waant. Het duopack bestaat uit de Denon Home Soundbar 550 en de Denon Home 250, waardoor je niet alleen kunt genieten van kamervullend geluid, maar ook nog eens de mogelijkheid hebt om je muziek naar de soundbar en achterspeakers te streamen. Met de handige touchbediening op de wifi speaker kun je eenvoudig de bundel bedienen en het geluid naar jouw wensen aanpassen. De Denon Home 250 is speciaal ontworpen voor ruimtes met een oppervlakte tot 40 vierkante meter, waardoor je in elke kamer kunt genieten van hoogwaardige audio. Met de mogelijkheid om via wifi of bluetooth jouw favoriete nummers te streamen naar de soundbar en achterspeakers, heb je eindeloze muziekopties binnen handbereik. Bovendien maakt Apple AirPlay het nog gemakkelijker om audio vanaf je iPhone naar de soundbar te sturen. Kortom, met de Denon Home Soundbar 550 + Denon Home 250 Duopack Zwart haal je niet alleen een prachtig vormgegeven geluidssysteem in huis, maar ook de ultieme audio-ervaring waar je keer op keer van zult.

Pluspunten
  • Met deze bundel krijg je een complete thuisbioscoopset in huis. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. De achterluidspreker vult middelgrote kamers met een oppervlakte tot 40 vierkante meter.

Minpunten
  • Deze bundel wordt geleverd zonder subwoofer die de laagste bastonen weergeeft.

Veelgestelde vragen over de Denon Home Soundbar 550 + Denon Home 250 Duopack Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon Home Soundbar 550 + Denon Home 250 Duopack Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon Home Soundbar 550 + Denon Home 250 Duopack Zwart. Als je de Denon Home Soundbar 550 + Denon Home 250 Duopack Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon Home Soundbar 550 + Denon Home 250 Duopack Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.