Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Denon Home Soundbar 550 + Subwoofer

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon Home Soundbar 550 + Subwoofer. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon DENONHOMESUBBKE2.

Specificaties Denon Home Soundbar 550 + Subwoofer

Merk

Denon

Fabrikantcode

DENONHOMESUBBKE2

Omschrijving van de Denon Home Soundbar 550 + Subwoofer

De Denon Home Soundbar 550 + Subwoofer dompelt je volledig onder in je favoriete films en series met zijn diepe bas en Dolby Atmos. Deze geavanceerde technologie stuurt geluidseffecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid een extra ruimtelijke dimensie krijgt. Je hoort een auto van links naar rechts rijden en het lijkt alsof een vliegtuig vlak boven je hoofd vliegt. Maar deze soundbar is niet alleen geschikt voor filmavonden. Via wifi of bluetooth stream je eenvoudig jouw favoriete nummers naar de soundbar. En dankzij de handige Apple AirPlay-functie stuur je moeiteloos audio vanaf je iPhone naar de soundbar. Let op: op dit moment is het nog niet mogelijk om de soundbar toe te voegen aan een HEOS multiroom systeem. Maar maak je geen zorgen, want in het voorjaar van 2021 komt er een update beschikbaar waarmee dit wel mogelijk is. Dus je kunt binnenkort genieten van een naadloze multiroom audio-ervaring met deze soundbar. De Denon Home Soundbar 550 + Subwoofer is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met zijn strakke en moderne design past hij perfect in elk interieur. Dus haal deze krachtige en veelzijdige soundbar in huis en geniet van een meeslepende geluidservaring bij al je entertainment.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde subwoofer en Dolby Atmos kun je genieten van een ruimtelijk geluid en diepe bas. Je kunt draadloos je favoriete muziek streamen via wifi of bluetooth. Met Apple AirPlay kun je probleemloos muziek streamen vanaf je iPhone.

Minpunten
  • De subwoofer functioneert alleen in combinatie met Denon Home en andere HEOS apparaten.

Veelgestelde vragen over de Denon Home Soundbar 550 + Subwoofer en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon Home Soundbar 550 + Subwoofer klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon Home Soundbar 550 + Subwoofer. Als je de Denon Home Soundbar 550 + Subwoofer wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon Home Soundbar 550 + Subwoofer is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.