Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Denon PMA-1700NE Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon PMA-1700NE Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon PMA1700NEBKE2.

Specificaties Denon PMA-1700NE Zwart

Merk

Denon

Fabrikantcode

PMA1700NEBKE2

Omschrijving van de Denon PMA-1700NE Zwart

Met de Denon PMA-1700NE geniet je van een ongeëvenaarde geluidsweergave. Deze versterker levert een uitgangsvermogen van maar liefst 2 keer 140 watt, waardoor hij moeiteloos grote ruimtes vult met krachtig geluid. Maar dat is nog niet alles. Dankzij de ingebouwde DAC geniet je ook nog eens van ruisvrij geluid wanneer je de versterker aansluit op een digitale geluidsbron via de Toslink of coaxiale ingang. Dit betekent dat je kunt genieten van de kleinste details in je favoriete muziek, zonder enige verstoring. Maar de veelzijdigheid van de Denon PMA-1700NE houdt hier niet op. Met de usb-poort kun je de versterker zelfs gebruiken als audio-interface voor je computer. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor muziekproductie en het afspelen van hoge-resolutie audiobestanden. Bovendien is deze versterker ook perfect geschikt voor de liefhebbers van vinyl. Sluit eenvoudig je platenspeler aan via de phono-ingang en breng je oude platen weer tot leven. Met de Denon PMA-1700NE geniet je niet alleen van een gedetailleerde geluidsweergave, maar ook van de nostalgische warmte van vinyl. Kortom, deze versterker is een must-have voor de echte muziekliefhebber die op zoek is naar niets minder dan perfectie.

Pluspunten
  • De hoogwaardige DAC zorgt ervoor dat er geen kwaliteit verloren gaat bij het aansluiten van een afspeelapparaat via de Toslink- of coax-ingang. Via USB fungeert de versterker als een kwalitatieve audio-interface voor je computer. Dankzij de phono-ingang kun je een platenspeler aansluiten.

Minpunten
  • De versterker is niet geschikt voor het afspelen van surroundgeluid.

Veelgestelde vragen over de Denon PMA-1700NE Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon PMA-1700NE Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon PMA-1700NE Zwart. Als je de Denon PMA-1700NE Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon PMA-1700NE Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.