Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Denon PMA-600NE Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon PMA-600NE Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon PMA600NESPE2.

Specificaties Denon PMA-600NE Zilver

Merk

Denon

Fabrikantcode

PMA600NESPE2

Omschrijving van de Denon PMA-600NE Zilver

De Denon PMA-600NE Zilver is de perfecte toevoeging aan jouw audio-opstelling. Met zijn geavanceerde versterkerschakeling levert deze versterker een krachtig geluid met een indrukwekkend detailniveau. Hierdoor komen de hoge tonen helder naar voren en wordt de bas diep en meeslepend. Maar dat is nog niet alles. Met de Analog Mode functie kun je alle digitale circuits uitschakelen bij het afspelen van muziek vanaf een analoge bron. Dit voorkomt interferentie tussen analoge en digitale signalen en garandeert een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Naast de traditionele aansluitingen biedt de Denon PMA-600NE Zilver ook de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen via bluetooth. Je kunt eenvoudig je smartphone of tablet koppelen en je favoriete nummers afspelen zonder gedoe met kabels. Zo kun je moeiteloos genieten van je favoriete muziek vanaf elk apparaat. Bovendien heeft deze versterker een strak en stijlvol zilver design, waardoor hij een moderne uitstraling heeft die perfect past in elke interieurstijl. Met de Denon PMA-600NE Zilver haal je niet alleen een krachtige versterker in huis, maar ook een stukje design dat gezien mag worden.

Pluspunten
  • Dankzij de versterkerschakeling geniet je van een diepe bas en gedetailleerde hoge tonen. Met Analog Mode voorkom je dat de analoge en digitale signalen elkaar beïnvloeden en de geluidskwaliteit aantasten. Via bluetooth stream je muziek van je smartphone of tablet naar de versterker. Dankzij de versterkerschakeling ervaar je een diepe bas en gedetailleerde hoge tonen. Met Analog Mode voorkom je dat de analoge en digitale signalen elkaar beïnvloeden en de geluidskwaliteit verminderen. Via bluetooth stream je muziek van je smartphone of tablet naar de versterker.

Minpunten
  • De versterker heeft niet het bluetooth-profiel aptX.

Veelgestelde vragen over de Denon PMA-600NE Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon PMA-600NE Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon PMA-600NE Zilver. Als je de Denon PMA-600NE Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon PMA-600NE Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.