Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Denon PMA-900HNE Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon PMA-900HNE Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon PMA900HNESPE2.

Specificaties Denon PMA-900HNE Zilver

Merk

Denon

Fabrikantcode

PMA900HNESPE2

Omschrijving van de Denon PMA-900HNE Zilver

Met de Denon PMA-900HNE Zilver geniet je van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit dankzij de hoogwaardige DAC. Of je nu luistert naar analoge of digitale bronnen, dit apparaat levert kraakhelder en gedetailleerd geluid. Maar dat is nog niet alles! Deze versterker fungeert ook als het middelpunt van je HEOS multiroom systeem. Je kunt meerdere speakers aan elkaar koppelen en zo je favoriete muziek door het hele huis streamen. Met de bluetooth- en wifi-functionaliteit van deze versterker kun je draadloos muziek vanaf je smartphone streamen. Dompel jezelf onder in je favoriete nummers terwijl je door het huis loopt, zonder je zorgen te maken over storende kabels. En als je een echte vinyl liefhebber bent, dan zul je blij zijn te weten dat deze versterker een phono ingang heeft. Dit betekent dat je je platenspeler moeiteloos kunt aansluiten en al je oude lp's kunt afspelen. En het wordt nog beter - je kunt de versterker zelfs bedienen vanuit je luie stoel dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Met de Denon PMA-900HNE Zilver haal je niet alleen een geweldige versterker in huis, maar ook een veelzijdig apparaat dat je muziekervaring naar een hoger niveau tilt. Geniet van hoogwaardig geluid, gebruiksgemak en de mogelijkheid om je muziek door het hele huis te laten klinken. Waar wacht je nog op? Haal deze versterker in huis en beleef een.

Pluspunten
  • Dankzij de hoogwaardige DAC geniet u van een gedetailleerde geluidsweergave. De versterker heeft een phono-ingang om een platenspeler op aan te sluiten. Via bluetooth streamt u muziek van uw smartphone of tablet naar de versterker.

Minpunten
  • De versterker is niet geschikt voor het afspelen van surrounds geluid.

Veelgestelde vragen over de Denon PMA-900HNE Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon PMA-900HNE Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon PMA-900HNE Zilver. Als je de Denon PMA-900HNE Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon PMA-900HNE Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.