Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Denon RCD-N10 Grijs

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon RCD-N10 Grijs. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon RCDN10GYE2.

Specificaties Denon RCD-N10 Grijs

Merk

Denon

Fabrikantcode

RCDN10GYE2

Omschrijving van de Denon RCD-N10 Grijs

Met de Denon RCD-N10 haal je een compacte receiver met veel functies in huis. Deze grijze schoonheid is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtpatser als het aankomt op geluidskwaliteit. Sluit gemakkelijk je eigen speakers aan op de receiver en geniet van het beste geluid dat je ooit hebt gehoord. De Denon RCD-N10 biedt verschillende manieren om van je favoriete muziek te genieten. Of je nu een cd-liefhebber bent, je muziek streamt via Apple AirPlay of Bluetooth, of je de receiver aansluit op je televisie voor een indrukwekkende geluidservaring, deze receiver heeft het allemaal. Maar dat is nog niet alles. Met de ingebouwde internetradio heb je toegang tot duizenden digitale radiostations, zodat je altijd iets nieuws kunt ontdekken. Wat deze receiver echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om meerdere HEOS-ondersteunende apparaten in huis te verbinden via het thuisnetwerk. Hierdoor kun je je favoriete muziek door het hele huis streamen via populaire apps als Spotify en Deezer. En het beste van alles: met de handige HEOS app kun je het multiroom systeem eenvoudig bedienen met je smartphone. Zo heb je altijd de controle over de muziek, waar je ook bent in huis. Kortom, met de Denon RCD-N10 haal je niet alleen een receiver in huis, maar een complete muziekbeleving. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en de uitstekende geluidskwaliteit van deze compacte krachtpatser.

Pluspunten
  • Integreer de ontvanger met het HEOS multiroom systeem en stream muziek doorheen je hele huis. Met de ingebouwde internetradio ontvang je duizenden digitale muziekstations. Bedien de ontvanger eenvoudig met een mobiele app voor smartphones en tablets.

Minpunten
  • Hij is niet geschikt voor het creëren van een home cinema surround geluidsopstelling omdat het geen AV-receiver is.

Veelgestelde vragen over de Denon RCD-N10 Grijs en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon RCD-N10 Grijs klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon RCD-N10 Grijs. Als je de Denon RCD-N10 Grijs wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon RCD-N10 Grijs is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.