Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Denon RCD-N11DAB Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denon RCD-N11DAB Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denon RCDN11DABWTE2.

Specificaties Denon RCD-N11DAB Wit

Merk

Denon

Fabrikantcode

RCDN11DABWTE2

Omschrijving van de Denon RCD-N11DAB Wit

Met de Denon RCD-N11DAB in het wit haal je een veelzijdig en compact apparaat in huis waarmee je eindeloos kunt genieten van je favoriete muziek. Deze receiver is voorzien van een ingebouwde cd-speler, zodat je moeiteloos kunt genieten van je geliefde cd-collectie. Daarnaast biedt de receiver ook de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen via wifi en bluetooth. Of je nu in de keuken staat en je favoriete nummers wilt beluisteren of je wilt ontspannen terwijl je naar muziek luistert bij de televisie, de Denon RCD-N11DAB is de perfecte metgezel. Wat deze receiver echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid en connectiviteit. Met verschillende aansluitpoorten aan de achterkant, zoals HDMI en optisch, kun je eenvoudig al je apparaten zoals je tv, gameconsole of mediaspeler aansluiten. Bovendien is de Denon RCD-N11DAB uitgerust met HEOS ingebouwd, waardoor je al je Denon speakers kunt koppelen voor een indrukwekkend multiroom systeem. Creëer de perfecte sfeer in elke kamer van je huis met je favoriete muziek die naadloos door de kamers stroomt. Maar dat is nog niet alles! Deze receiver is ook uitgerust met een digitale DAB+ tuner, waardoor je kunt genieten van een ruisvrije radio-ervaring. Luister naar je favoriete radiostations met een ongekende helderheid en ontvangst. Of je nu een fervente m.

Pluspunten
  • Geniet van oneindige afspeelmogelijkheden dankzij de ingebouwde wifi, bluetooth en cd-speler. Integreer de receiver met het HEOS multiroom systeem en stream muziek doorheen je hele huis. Met de DAB+ tuner luister je naar een digitaal en ruisvrij radiosignaal.

Minpunten
  • Je kunt geen Ultra HD beelden bekijken met de receiver.

Veelgestelde vragen over de Denon RCD-N11DAB Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denon RCD-N11DAB Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denon RCD-N11DAB Wit. Als je de Denon RCD-N11DAB Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denon RCD-N11DAB Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.