Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Denver MRD-51

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denver MRD-51. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denver 111201210000.

Specificaties Denver MRD-51

Merk

Denver

Fabrikantcode

111201210000

Omschrijving van de Denver MRD-51

Met de Denver MRD-51 haal je een veelzijdige platenspeler in huis met een retro uitstraling. Deze unieke platenspeler is niet alleen een lust voor het oog, maar zorgt ook voor een geweldige geluidservaring. Met ingebouwde speakers hoef je geen versterker aan te sluiten om te genieten van je favoriete muziek. Of je nu lp's, cd's of cassettes wilt afspelen, deze platenspeler kan het allemaal. De Denver MRD-51 biedt nog meer mogelijkheden. Dankzij de handige usb-ingang kun je eenvoudig je digitale muziekcollectie afspelen. Sluit gewoon je usb-stick aan en geniet van al je favoriete nummers. Daarnaast heeft deze platenspeler ook een DAB-functie, waarmee je kunt luisteren naar digitale radio zonder enige ruis. Zo kun je altijd genieten van je favoriete radioprogramma's. Maar dat is nog niet alles! Met de Denver MRD-51 kun je zelfs je oude lp's en cassettes digitaliseren. Sluit de platenspeler aan op je pc en zet je geliefde muziek om naar het mp3-formaat. Zo kun je je favoriete nummers altijd en overal beluisteren, zelfs op je smartphone. Met deze platenspeler breng je niet alleen een vleugje nostalgie in huis, maar ook een hele wereld aan muzikale mogelijkheden.

Pluspunten
  • De draaitafel speelt lp's, cd's, cassettes en leest usb-sticks. Je digitaliseert je platen via de usb-ingang op een computer. Met de ingebouwde DAB+ tuner luister je ook zonder ruis naar de radio met de draaitafel.

Minpunten
  • Er wordt geen audio kabel bijgevoegd.

Veelgestelde vragen over de Denver MRD-51 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denver MRD-51 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denver MRD-51. Als je de Denver MRD-51 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denver MRD-51 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.