Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Denver VPL-120 Bruin

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Denver VPL-120 Bruin. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Denver VPL-120 Brown.

Specificaties Denver VPL-120 Bruin

Merk

Denver

Fabrikantcode

VPL-120 Brown

Omschrijving van de Denver VPL-120 Bruin

De Denver VPL-120 Bruin is een revolutionaire draagbare platenspeler die niet alleen je favoriete vinylplaten afspeelt, maar ze ook digitaliseert voor eeuwige bewaring. Met behulp van een eenvoudige USB-kabel sluit je de platenspeler gemakkelijk aan op je pc, waarbij de meegeleverde software je in staat stelt om je geliefde lp's te digitaliseren en om te zetten naar mp3-bestanden. Hierdoor kun je nu overal en altijd genieten van je geliefde muziek, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Naast de mogelijkheid om je platen te digitaliseren, biedt de Denver VPL-120 Bruin ook een handige aux-aansluiting, waarmee je moeiteloos je smartphone of tablet kunt aansluiten met een audiokabel. Hierdoor kun je niet alleen genieten van je oude vinylcollectie, maar ook van al je moderne muziekbronnen. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze platenspeler zelfs over ingebouwde speakers, zodat je zonder versterker kunt genieten van je platen, waar je ook bent. Met zijn stijlvolle en tijdloze bruine afwerking is de Denver VPL-120 Bruin niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een prachtig accessoire dat perfect past in elke interieurstijl. Of je nu een fervent vinylverzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om je nostalgische muziekcollectie tot leven te brengen, deze draagbare platenspeler is de ideale keuze. Wacht niet langer en ontdek zelf het plezier van.

Pluspunten
  • Met de platenspeler zet je lp's om naar digitaal formaat op je computer. De platenspeler kan ook muziek afspelen van draagbare mediaspelers via een audiokabel. Dankzij de ingebouwde speakers kun je ook zonder versterker genieten van je platen.

Minpunten
  • There is no audio cable included.

Veelgestelde vragen over de Denver VPL-120 Bruin en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Denver VPL-120 Bruin klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Denver VPL-120 Bruin. Als je de Denver VPL-120 Bruin wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Denver VPL-120 Bruin is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.