Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD X Creme

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD X Creme. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fresh 'n Rebel 1RB6600SS.

Specificaties Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD X Creme

Merk

Fresh 'n Rebel

Fabrikantcode

1RB6600SS

Omschrijving van de Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD X Creme

De Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD X Creme is jouw compacte en krachtige metgezel voor onderweg. Dankzij het slanke ontwerp kun je hem eenvoudig meenemen tijdens al je avonturen. Of je hem nu in je hand houdt of bevestigt aan je tas met de handige clip die wordt meegeleverd, deze speaker is altijd klaar om met je mee te gaan. Bovendien is hij waterdicht en heeft hij een IPX7-certificering, waardoor je hem zonder zorgen kunt meenemen naar het zwembad of de natuur. Met een batterijduur van maar liefst 8 uur hoef je tijdens een actieve wandeling nooit meer zonder muziek te zitten. En wil je nog meer power? Koppel dan eenvoudig een tweede Rockbox BOLD X speaker voor een nog indrukwekkender geluid. Daarnaast beschikt deze speaker over een ingebouwde microfoon, zodat je zelfs telefoongesprekken kunt voeren via de speaker. Met de Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD X Creme geniet je dus altijd en overal van jouw favoriete muziek, terwijl je geniet van de vrijheid en flexibiliteit die deze draagbare speaker biedt.

Pluspunten
  • Dankzij het slanke ontwerp kun je de luidspreker gemakkelijk meenemen onderweg. Omdat hij waterdicht is, kun je de luidspreker zonder zorgen meenemen naar het zwembad. Met een batterijduur van 8 uur kun je de hele dag van muziek genieten.

Minpunten
  • De luidspreker is niet bestand tegen stof.

Veelgestelde vragen over de Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD X Creme en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD X Creme klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD X Creme. Als je de Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD X Creme wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD X Creme is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.