Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fresh 'n Rebel Soul Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fresh 'n Rebel Soul Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fresh 'n Rebel 1RB7100DV.

Specificaties Fresh 'n Rebel Soul Blauw

Merk

Fresh 'n Rebel

Fabrikantcode

1RB7100DV

Omschrijving van de Fresh 'n Rebel Soul Blauw

Met de Fresh 'n Rebel Soul Blauw haal je niet alleen een stijlvolle, maar ook een krachtige bluetooth speaker in huis. Deze speaker biedt niet alleen een geweldig geluid, maar ook de mogelijkheid om te genieten van stereo geluid en een hoger volume door twee Soul speakers aan elkaar te koppelen via bluetooth. Het unieke ontwerp van de Soul speaker zorgt ervoor dat het geluid omhoog gericht wordt, waardoor je een kamervullend geluid ervaart en optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. Een ander voordeel van de Fresh 'n Rebel Soul Blauw is de lange batterijduur. Met een volledig opgeladen accu gaat deze speaker maar liefst 15 uur mee, waardoor je de hele dag kunt genieten van je favoriete afspeellijsten zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de speaker. Bovendien is de Soul speaker IPX5 gecertificeerd, wat betekent dat je de speaker zorgeloos buiten kunt gebruiken of zelfs in de badkamer kunt plaatsen zonder dat je je druk hoeft te maken over waterschade. Kortom, de Fresh 'n Rebel Soul Blauw is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook een krachtige en veelzijdige bluetooth speaker die zorgt voor een indrukwekkende geluidservaring. Met zijn lange batterijduur en waterbestendigheid is deze speaker perfect geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Waar wacht je nog op? Haal de Fresh 'n Rebel Soul Blauw vandaag nog in huis en geniet van de ultieme muziekbeleving.

Pluspunten
  • Je sluit de speaker aan op een andere Fresh 'n Rebel Soul speaker voor een hoger volume. Dankzij de batterijduur van 15 uur zit je niet snel zonder muziek. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Je maakt geen verbinding tussen je smartphone en de speaker via NFC.

Veelgestelde vragen over de Fresh 'n Rebel Soul Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fresh 'n Rebel Soul Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fresh 'n Rebel Soul Blauw. Als je de Fresh 'n Rebel Soul Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fresh 'n Rebel Soul Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.