Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fresh 'n Rebel Soul Groen

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fresh 'n Rebel Soul Groen. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fresh 'n Rebel 1RB7100DG.

Specificaties Fresh 'n Rebel Soul Groen

Merk

Fresh 'n Rebel

Fabrikantcode

1RB7100DG

Omschrijving van de Fresh 'n Rebel Soul Groen

Met de Fresh 'n Rebel Soul Groen haal je niet alleen een stijlvolle bluetooth speaker in huis, maar ook een ware muziekervaring. Deze speaker is niet alleen ontworpen om je te laten genieten van geweldig stereo geluid, maar kan ook eenvoudig worden gekoppeld aan een andere Soul speaker via bluetooth voor een nog hoger volume. Zo kun je jouw hele huis vullen met jouw favoriete muziek. De Soul Groen heeft een uniek ontwerp met een naar boven gerichte speaker, waardoor het geluid zich gelijkmatig door de kamer verspreidt. Of je nu in de woonkamer bent, in de keuken aan het koken bent of in de slaapkamer ontspant, je zult altijd genieten van een kamervullend geluid. Met een batterijduur van maar liefst 15 uur kun je de hele dag naar jouw favoriete afspeellijsten luisteren zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de speaker. Daarnaast is de Soul Groen ook nog eens IPX5 gecertificeerd, wat betekent dat je de speaker zonder zorgen buiten kunt gebruiken of zelfs in de badkamer kunt plaatsen. Laat de muziek de sfeer bepalen tijdens je tuinfeest of geniet van een ontspannend bad met jouw favoriete deuntjes op de achtergrond. Met de Fresh 'n Rebel Soul Groen haal je niet alleen een stijlvolle speaker in huis, maar ook een betrouwbare metgezel die je overal kunt gebruiken.

Pluspunten
  • Je verbindt de speaker met een andere Fresh `n Rebel Soul speaker voor een hoger volume. Dankzij de batterijduur van 15 uur zit je niet snel zonder muziek. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Je koppelt je telefoon niet aan de speaker via NFC.

Veelgestelde vragen over de Fresh 'n Rebel Soul Groen en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fresh 'n Rebel Soul Groen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fresh 'n Rebel Soul Groen. Als je de Fresh 'n Rebel Soul Groen wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fresh 'n Rebel Soul Groen is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.