Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fujifilm X-H2 Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fujifilm X-H2 Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fujifilm 16756986.

Specificaties Fujifilm X-H2 Body

Merk

Fujifilm

Fabrikantcode

16756986

Omschrijving van de Fujifilm X-H2 Body

De Fujifilm X-H2 is een revolutionaire systeemcamera die is uitgerust met een indrukwekkende APS-C sensor met een resolutie van maar liefst 40,2 megapixels. Met deze camera kunt u verbluffend gedetailleerde foto's en video's maken. Dankzij de innovatieve Pixel Shift Multi Shot functie kunt u zelfs een adembenemende 160 megapixel foto creëren door het samenvoegen van 20 afzonderlijke opnames. De X-H2 is perfect voor fotografie in donkere omstandigheden, dankzij de geavanceerde 7 stops beeldstabilisatie. Hierdoor kunt u scherpe foto's maken, zelfs op locaties met weinig licht. U kunt zelfs uit de hand fotograferen met langzame sluitertijden, waardoor er meer licht wordt opgevangen. Dit resulteert niet alleen in prachtige foto's, maar ook in vloeiende video-opnames. Met de X-H2 kunt u zelfs filmen in 8K resolutie met een verbluffend 10 bit kleurenprofiel. Door het toepassen van oversampling kunt u met behulp van 8K beelden ongelooflijk scherpe 4K beelden vastleggen, met minder ruis dan normale 4K beelden. Het 10 bit kleurenprofiel biedt een verbluffend scala aan 1 miljard kleuren, waardoor uw beelden er natuurgetrouw uitzien. De Fujifilm X-H2 is de ultieme keuze voor fotografen en videografen die op zoek zijn naar hoogwaardige prestaties en ongeëvenaarde beeldk.

Pluspunten
  • De sensor beschikt over maar liefst 40,2 megapixels, waarmee je extreem gedetailleerde afbeeldingen vastlegt. Met de functie Pixel Shift Multi Shot maak je foto's met een resolutie van 160 megapixels. Je kunt filmen in 8K resolutie met 30 frames per seconde in een 10-bit kleurprofiel, wat resulteert in natuurlijk ogende beelden.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgevoegd.

Veelgestelde vragen over de Fujifilm X-H2 Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fujifilm X-H2 Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fujifilm X-H2 Body. Als je de Fujifilm X-H2 Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fujifilm X-H2 Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.