zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fujifilm X-H2 + XF 16-55mm f/2.8 R LM WR. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fujifilm 16443072.

Specificaties Fujifilm X-H2 + XF 16-55mm f/2.8 R LM WR

Merk

Fujifilm

Fabrikantcode

16443072

Omschrijving van de Fujifilm X-H2 + XF 16-55mm f/2.8 R LM WR

De Fujifilm X-H2 + XF 16-55mm f/2.8 R LM WR is een complete set voor professionele fotografen die op zoek zijn naar de ultieme beeldkwaliteit. Met het veelzijdige zoombereik van de meegeleverde 16-55mm lens ben je klaar voor elke fotografische uitdaging, of het nu gaat om adembenemende architectuur- of indrukwekkende landschapsfoto's. Met de grote 40,2 megapixel APS-C beeldsensor leg je elk detail haarscherp vast. Maar daar houdt het niet op. Dankzij de innovatieve Pixel Shift Multi Shot functie maakt de camera zelfs een verbluffende 160 megapixel foto. Deze functie combineert maar liefst 20 afzonderlijke beelden om een ongekende hoeveelheid detail te creëren. Het resultaat? Foto's die je zonder enige moeite in groot formaat kunt afdrukken, zonder dat de resolutie van de pixels verloren gaat. Of je nu fotografeert uit de hand of met langzame sluitertijden werkt, deze camera staat garant voor scherpe en heldere beelden. Dankzij de geavanceerde beeldstabilisatie worden eventuele bewegingsonscherpte gecorrigeerd, waardoor je zelfs in donkere omstandigheden scherpe foto's kunt maken. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met deze camera ook vloeiende en professionele video-opnames maken. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van de Fujifilm X-H2 + XF 16-55mm f/2.8 R.

Pluspunten
  • Je gebruikt de 16-55mm lens voor architectuur- en landschapsfotografie vanwege zijn zoombereik. Dankzij de grote 40,2 megapixel beeldsensor maak je gedetailleerde foto's. Met de functie Pixel Shift Multi Shot maak je foto's van 160 megapixels, die je bijvoorbeeld op groot formaat kunt afdrukken.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgevoegd.

Veelgestelde vragen over de Fujifilm X-H2 + XF 16-55mm f/2.8 R LM WR en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fujifilm X-H2 + XF 16-55mm f/2.8 R LM WR klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fujifilm X-H2 + XF 16-55mm f/2.8 R LM WR. Als je de Fujifilm X-H2 + XF 16-55mm f/2.8 R LM WR wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fujifilm X-H2 + XF 16-55mm f/2.8 R LM WR is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals