Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fujifilm 16780028.

Specificaties Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR

Merk

Fujifilm

Fabrikantcode

16780028

Omschrijving van de Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR

Met de Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR kun je verbluffende professionele portret- en productfoto's maken. Deze camera is uitgerust met een lichtsterke 56mm primelens met een groot maximaal diafragma van f/1.2. Hiermee kun je een prachtige zachte achtergrondonscherpte creëren, waardoor je onderwerp echt naar voren komt en de aandacht trekt. Of je nu een product wilt fotograferen of een portret wilt maken, met deze lens kun je de nadruk leggen op de belangrijkste details. Deze camera is voorzien van een 40,2 megapixel beeldsensor, waardoor je gedetailleerde beelden kunt vastleggen. Zelfs als je besluit om een foto bij te snijden, blijft de resolutie behouden en gaan er geen details verloren. Maar dat is nog niet alles! Met de Pixel Shift Multi Shot functie kan de camera zelfs een 160 megapixel foto maken. Deze functie combineert maar liefst 20 foto's om tot een verbluffend gedetailleerd beeld te komen. Daarnaast is deze camera ook zeer geschikt voor het fotograferen in donkere situaties dankzij het grote diafragma van de lens en de ingebouwde beeldstabilisatie in de body. Hierdoor kun je heldere foto's maken, zelfs bij weinig licht. De beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je foto's vrij zijn van bewegingsonscherpte, zelfs bij een lange sluitertijd. Met de Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR ben je verzekerd.

Pluspunten
  • Je gebruikt onder andere de 56mm primelens voor portret- en productfotografie. Met een diafragma van f/1.2 is de lens erg helder en creëer je een mooie onscherpe achtergrond. De camera heeft een sensor van 40,2 megapixels, waarmee je zeer gedetailleerde foto's vastlegt.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR. Als je de Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.