Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fujifilm X-S10 Zwart + XF 16-80mm f/4 R OIS WR

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fujifilm X-S10 Zwart + XF 16-80mm f/4 R OIS WR. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fujifilm 16670077.

Specificaties Fujifilm X-S10 Zwart + XF 16-80mm f/4 R OIS WR

Merk

Fujifilm

Fabrikantcode

16670077

Omschrijving van de Fujifilm X-S10 Zwart + XF 16-80mm f/4 R OIS WR

De Fujifilm X-S10 Zwart + XF 16-80mm f/4 R OIS WR is een krachtige systeemcamera die perfect is voor zowel beginnende als gevorderde fotografen en videografen. Met zijn indrukwekkende 26,1 megapixel sensor legt deze camera elk detail haarscherp vast. De meegeleverde XF 16-80mm lens is een veelzijdige zoomlens die ideaal is voor reisfotografie. Of je nu landschappen wilt vastleggen of close-ups wilt maken, deze lens biedt je het perfecte zoombereik. Bovendien zorgt de ingebouwde beeldstabilisatie ervoor dat je stabiele videobeelden kunt maken en scherpe foto's kunt maken, zelfs bij langzamere sluitertijden. Met de snelle 425 fasedetectie autofocuspunten en een burst-modus van 8 frames per seconde mis je geen enkel actiemoment. Of het nu gaat om sportevenementen of spontane momenten met vrienden en familie, met deze camera leg je ze moeiteloos vast. Bovendien biedt de snelle beeldverwerkingsprocessor met Film Simulaties je de mogelijkheid om foto's en video's te maken met een prachtig contrast en rijke kleuren. De Fujifilm X-S10 is niet alleen geweldig voor fotografie, maar ook voor videografie. Je kunt filmen in 4K-resolutie met 30 frames per seconde, wat zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden. En dankzij het draaibare aanraakscherm kun je gemakkelijk fotograferen en filmen vanuit lastige hoeken en standpunten.

Pluspunten
  • De veelzijdige zoombereik van de 16-80mm lens maakt het ideaal voor op reis. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie kun je langer uit de hand fotograferen met langzamere sluitertijden. Met de snelle autofocus en mechanische sluiter van 8 frames per seconde leg je actiemomenten trefzeker vast.

Minpunten
  • De camera is niet stof- en spatwaterdicht ontworpen.

Veelgestelde vragen over de Fujifilm X-S10 Zwart + XF 16-80mm f/4 R OIS WR en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fujifilm X-S10 Zwart + XF 16-80mm f/4 R OIS WR klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fujifilm X-S10 Zwart + XF 16-80mm f/4 R OIS WR. Als je de Fujifilm X-S10 Zwart + XF 16-80mm f/4 R OIS WR wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fujifilm X-S10 Zwart + XF 16-80mm f/4 R OIS WR is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.