zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fujifilm X-T30 II Body Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fujifilm 16759641.

Specificaties Fujifilm X-T30 II Body Zilver

Merk

Fujifilm

Fabrikantcode

16759641

Omschrijving van de Fujifilm X-T30 II Body Zilver

De Fujifilm X-T30 II is een fantastische camera voor avontuurlijke reizigers en documentairefotografen die constant onderweg zijn. Met een gewicht van slechts 383 gram is deze camera gemakkelijk mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Wat deze camera echt bijzonder maakt, is het vernieuwde lcd-scherm met een hogere resolutie. Hierdoor zie je meer details en ben je in staat om je onderwerpen nog beter vast te leggen. Met het snelle autofocussysteem van de X-T30 II kun je zelfs bewegende onderwerpen scherp fotograferen. Denk hierbij aan tuktuk's die voorbij razen, klimmende apen in de jungle of spelende kinderen op het strand. Dankzij de 425 fasedetectie autofocuspunten kun je nauwkeurig bepalen waar je wilt scherpstellen, simpelweg door op het touchscreen te tikken. Maar deze camera is niet alleen geschikt voor fotografen, ook voor videografen heeft de X-T30 II veel te bieden. Je kunt gedetailleerde beelden opnemen in 4K kwaliteit met 30 frames per seconde, perfect voor het maken van spectaculaire aftermovies van je reisavonturen. En met het horizontaal kantelbare scherm kun je zelfs foto's maken vanuit lastige hoeken of vlogs opnemen voor je eigen videokanaal. Met de Fujifilm X-T30 II ben je klaar om de wereld vast te leggen op een unieke en professionele manier.

Pluspunten
  • Het vernieuwde lcd-scherm heeft een hogere resolutie, zodat je meer details kunt zien. Je kunt de compacte camera van 383 gram gemakkelijk meenemen op reis. Met de snelle autofocus en 425 scherpstelpunten kun je bewegende onderwerpen scherp vastleggen.

Minpunten
  • De camera body heeft geen beeldstabilisatie om bewegingsonscherpte te verminderen. Het model is niet waterdicht en stofbestendig.

Veelgestelde vragen over de Fujifilm X-T30 II Body Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fujifilm X-T30 II Body Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fujifilm X-T30 II Body Zilver. Als je de Fujifilm X-T30 II Body Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fujifilm X-T30 II Body Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals