Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fujifilm X-T5 Body Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fujifilm X-T5 Body Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fujifilm 16782246.

Specificaties Fujifilm X-T5 Body Zwart

Merk

Fujifilm

Fabrikantcode

16782246

Omschrijving van de Fujifilm X-T5 Body Zwart

Met de veelzijdige Fujifilm X-T5 Body Zwart maak je overal indrukwekkende en creatieve foto's. Deze camera is perfect voor de avontuurlijke fotograaf die altijd onderweg is. Met zijn compacte ontwerp en lichte gewicht van slechts 476 gram neem je de X-T5 gemakkelijk mee, waar je ook naartoe gaat. Of je nu op vakantie bent of op locatie foto's maakt, deze camera zal je niet teleurstellen. Met de 40.2 megapixel X-Trans CMOS 5 HR beeldsensor maak je haarscherpe foto's met ongelooflijke details en minimale ruis. Dankzij de korte minimale sluitertijd van 1/180.000 seconde kun je elke beweging bevriezen. Of je nu een spannende sportwedstrijd fotografeert of een snel wegrennend dier vastlegt, met de X-T5 mis je geen enkel actiemoment. Met een indrukwekkende snelheid van maximaal 20 frames per seconde leg je elke seconde van de actie vast. De geavanceerde autofocus van de X-T5 herkent niet alleen mensen, maar ook dieren en voertuigen. Dit betekent dat je met minimale inspanning altijd scherpe foto's kunt maken. Bovendien is de body uitgerust met beeldstabilisatie, waardoor je zelfs bij lagere sluitertijden uit de hand scherpe foto's kunt maken. Dit is vooral handig wanneer je fotografeert in donkere omstandigheden. Daarnaast kun je met deze camera ook vloeiende videobeelden opnemen, waardoor je al je.

Pluspunten
  • Dankzij de korte minimale sluitertijd van 1/180.000 bevries je bewegingen, zoals bij een sportwedstrijd. Je mist geen enkel actiemoment, want je maakt foto's met een snelheid van maximaal 20 frames per seconde. De beeldstabilisatie corrigeert bewegingsonscherpte tot 7 stops.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Fujifilm X-T5 Body Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fujifilm X-T5 Body Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fujifilm X-T5 Body Zwart. Als je de Fujifilm X-T5 Body Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fujifilm X-T5 Body Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.