Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fujifilm 16782600.

Specificaties Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4

Merk

Fujifilm

Fabrikantcode

16782600

Omschrijving van de Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4

Met de Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4 heb je een geweldige camera en lens combinatie die je een indrukwekkend zoombereik biedt, waardoor je niet constant van lens hoeft te wisselen. De veelzijdige 16-80mm lens is perfect geschikt voor allerlei soorten fotografie, zoals landschaps-, portret- en straatfotografie. Of je nu in een prachtig natuurgebied bent en wilde dieren wilt vastleggen zonder te dichtbij te hoeven komen, of een wegrennend dier of een spelend kind wilt fotograferen, met deze camera maak je altijd scherpe foto's dankzij de minimale sluitertijd van 1/180.000. Met de mogelijkheid om 20 frames per seconde te schieten, mis je geen enkel moment. De snelle autofocus helpt je ook nog eens om scherpe foto's te maken en bewegende onderwerpen te volgen. De autofocus herkent automatisch mensen, dieren en voertuigen, waardoor je altijd perfect scherpe foto's kunt maken. Daarnaast zorgen de 40.2 megapixel X-Trans CMOS 5 HR beeldsensor ervoor dat je foto's haarscherp zijn met minimale ruis. Voor een creatief resultaat kun je ook nog eens kiezen uit één van de 19 Film Simulation Modes, waardoor je foto's lijken alsof ze met een ouderwets rolletje zijn geschoten. Met de Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4 ben je dus uitgerust met een krachtige camera en lens combinatie die je in staat stelt om adem.

Pluspunten
  • De lens is geschikt voor onder andere landschaps-, straat- en portretfotografie. Maak foto's van bewegende dieren en sportwedstrijden, want je fotografeert met maximaal 20 frames per seconde. De beeldstabilisatie in de body en lens compenseert bewegingsonscherpte tot 7 stops.

Minpunten
  • Vanwege het maximale diafragma van f/4 is de lens niet ideaal voor situaties met weinig licht. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. Als je de Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.